Πάτας: Στο τέλος της σεζόν να βγούμε καλύτεροι απ’ ό,τι είμαστε τώρα

Γ' Εθνική | 22 Σεπτεμβρίου 2023, 14:28

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ελλοπιακό αλλά και το μέλλον το δικό του και την ομάδα της Επισκοπής μίλησε ο Νίκος Πάτας.

Ο 26χρονος αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Επισκοπής, λέγοντας για το ματς με τον Ελλοπιακό πως «δεν έχουμε 100% εικόνα του αντιπάλου γιατί είναι νωρίς ακόμα όπου δεν έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κάθε φορά όμως θα πρέπει βάζουμε παραπάνω στοιχεία στο παιχνίδι μας για να φτάσουμε σε ένα πολύ καλό σημείο της αγωνιστικότητάς μας».

Ερωτηθείς για το φετινό πρωτάθλημα είπε: «Εχω την εντύπωση ότι στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των περισσοτέρων ομάδων. Αυτό είναι κάτι που όταν γίνει, θα φανεί σε βάθος χρόνου. Θ’ αργήσει πιστεύω».

Τέλος, για τη νέα του ομάδα σημείωσε: «Το περιβάλλον στον χώρο δουλειάς είναι αυτό που πρέπει να ασχοληθεί εκείνος που θέλει για να μην έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του πλην του ποδοσφαίρου. Στόχος όλων μας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο είναι στο τέλος της σεζόν να βγούμε καλύτεροι απ’ ό,τι είμαστε τώρα».

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad