Πασχαλινό καμπ στην Κρήτη

Στίβος | 10 Απριλίου 2017, 18:34

Στην Κρήτη θα κάνουν Πάσχα αθλήτριες και αθλητές των προεθνικών ομάδων στίβου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην προπονητική συγκέντρωση με στόχο την κοινή προετοιμασία ενόψει των αγώνων της θερινής περιόδου.

Η αναχώρηση της αποστολής θα γίνει αύριο (Τρίτη 11 Απριλίου) ακτοπλοϊκώς, από το λιμάνι του Πειραιά στις 21:00 (Πύλη Ε3) με το πλοίο “Κρήτη ΙΙ” της ΑΝΕΚ. Όσοι ταξιδεύουν θα πρέπει να βρίσκονται στην παραπάνω πύλη αναχώρησης δύο (2) ώρες πριν την αναχώρηση δηλαδή στις 19:00.

Οι αποστολές θα μείνουν στην Κρήτη για μία εβδομάδα. Από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως και το βράδυ της Τετάρτης μετά το Πάσχα.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα πάρουν μέρος στο καμπ είναι το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι, ο οποίος είναι ήδη στο νησί με τους Παπαχρήστου, Μάστορα, Τεντόγλου, Μπαλταδούρο και Γαλαζούλα, οι αθλητές / αθλήτριες της Ιωάννας Σιώμου, ανάμεσα σε αυτούς και η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Στον Άγιο Νικόλαο, θα γυμναστούν ακόμη οι Δέσποινα Μουρτά (400 μ.), Ιωάννα Ζάκκα (ύψος), Αντώνης Μέρλος (ύψος), Άννα Κιάφα (400 μ. εμπ.). Στο επταήμερο καμπ θα συμμετάσχουν περίπου 55 αθλητές και αθλήτριες.

Την Μεγάλη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο ενότητες. Η πρώτη αφορά στο φορμάρισμα σε σχέση με τους αγωνιστικούς στόχους της Ομοσπονδίας και η δεύτερη στους δρόμους αντοχής.

karta antonis garden