ΠΑΣ Γιάννινα: Γιάννη Πετράκη σε ευχαριστούμε

Super League 1 21 Μαρτίου 2017, 22:45

"Ικανοποιημένοι" και "δικαιωμένοι" δηλώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα για την συνεργασία τους με τον Κρητικό προπονητή Γιάννη Πετράκη.

Δημοσίως, μέσω ανακοίνωσης, ευχαριστεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τον προπονητή της Γιάννη Πετράκη για την συμπλήρωση εκατό συμμετοχών στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου:

«Τους 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας μας συμπλήρωσε την Κυριακή στην Τρίπολη ο προπονητής μας κ. Πετράκης. Τα τρία αυτά χρόνια χάρισαν σε όλους εμάς στιγμές χαράς κι επιτυχίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή μας στο Europa League.

Στο πρόσωπο του Κρητικού – Ηπειρώτη τεχνικού βρήκαμε την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που ταίριαζε στις φιλοδοξίες μας για έναν πιο μεγάλο ΠΑΣ.

Δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που του έχουμε αναθέσει όλα αυτά τα χρόνια τον τεχνικό σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργάνωση της ομάδας. Κόουτς σε ευχαριστούμε.»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ανέλαβε τον ΠΑΣ τον Ιανουάριο του 2014 και στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα της Ηπείρου έχει απολογισμό 38 νίκες, 32 ισοπαλίες και 31 ήττες.

Πλέον ο Πετράκης βρίσκεται 2ος στην λίστα με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΣ, πίσω από τον Αντώνη Γεωργιάδη ο οποίος μετράει 132 αγώνες.

Ο Ρεθυμνιώτης κόουτς ασκεί το επάγγελμα του προπονητή από το 1991, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του το πέρασε σε πάγκους Κρητικών ομάδων, μεταξύ αυτών και του ΑΟ Χανιά (σεζόν 2011-12).

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad