Πάρθηκε η απόφαση για τα Περβόλια – “Κλείνουν” μετά το Πλατανιάς-Ξάνθη

Πλατανιάς Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 20 Οκτωβρίου 2016, 16:37

Με ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα ο Δήμος Χανίων κάνει γνωστό ότι η ετήσια επισπορά του χλοοτάπητα του γηπέδου στα Περβόλια θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24 του μήνα κι αφού θα έχει προηγηθεί ο αγώνας πρωταθλήματος για τη Σούπερ Λιγκ, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ανάμεσα στον Πλατανιά και την Ξάνθη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην ανακοίνωση του Δήμου γίνεται μεταξύ άλλων λόγος ότι για την απόφαση που πάρθηκε, λήφθηκε υπόψη η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση από πλευράς Δήμου Χανίων αναφέρει τα εξής:

«Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει ότι λαμβάνοντας υπόψη την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, η ετήσια επισπορά του χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Περιβολίων, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24/10/16».

Τώρα, παρουσιάζει ενδιαφέρον πόσο καιρό θα παραμείνουν κλειστά τα Περβόλια για την επισπορά που είναι μια διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο, τα 5 τελευταία και μετά ουσιαστικά την ανακαίνιση του γηπέδου. Επόμενο, προγραμματισμένο, παιχνίδι στα Περβόλια για τον Πλατανιά είναι στις 19 Νοεμβρίου και μάλιστα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως το γήπεδο να είναι έτοιμο τότε ή μια εβδομάδα νωρίτερα, οπότε και στο πρόγραμμα θα υπάρχει ματς για τη Φούτμπολ Λιγκ, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχει ξεκινήσει. 

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε ο Κισσαμικός να παίξει με τον ΟΦΗ στο Μάλεμε την 1η αγωνιστική στις 29-30 του μήνα που λογικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και από την άλλη, επίσης, το πρώτο εντός έδρας ματς για τον ΑΟΧ που είναι με τον Αγροτικό Αστέρα (5 ή 6/11) θα γίνει στο Γάλλο, στο Ρέθυμνο.  

Estrella
Papantonakis Cards