Παρουσιάζει το βιβλίο του για το έπος του ’87 στα Χανιά ο Βασίλης Σκουντής

Μπάσκετ 13 Ιουλίου 2017, 18:21

Έντονο είναι αυτές τις ημέρες το… μπασκετικό στοιχείο στα Χανιά λόγω του φιλικού τουρνουά που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (12/07) αλλά και των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, που ξεκινάνε το Σάββατο (15/07) στο κλειστό του Κλαδισού.

Λίγες ώρες όμως πριν το πρώτο τζάμπολ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι Χανιώτες θα έχουν την ευκαιρία να… ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο και στο Ευρωμπάσκετ του 1987 μέσα από το βιβλίο του Βασίλη Σκουντή, το οποίο έχει τίτλο “ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ” και είναι αφιερωμένο στο έπος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Η παρουσίαση του βιβλίου του Κρητικού δημοσιογράφου – συγγραφέα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (14/07) και ώρα 21:00 στο Δημαρχείο Χανίων.

Σύμφωνα με την πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου ομιλητές θα είναι:

Αναστάσιος Βάμβουκας (Δήμαρχος Χανίων), Βαρβάρα Περράκη (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης Δήμου Χανίων), Γιώργος Καλαφατάκης (προπονητής – πρώην διεθνής παίκτης), Ηλίας Παπαθεοδώρου (προπονητής Εθνικής Νέων Ανδρών), Μανώλης Παπαμακάριος (διεθνής παίκτης), Γιάννης Σκαραντωνάκης (πρώην παίκτης), Νίκος Φλέκκας (πρόεδρος “Γαλ. Φάρου”), Κυριάκος Καψής (δημοσιογράφος), Βασίλης Σκουντής (δημοσιογράφος – συγγραφέας) και στον συντονισμό ο δημοσιογράφος Βασίλης Φουντουλάκης.

 

karta antonis garden