Παρουσίαση βιβλίου Κελεσίδη με παρόντα Κωνσταντίνου (pics)

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 28 Απριλίου 2017, 21:18

Το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν διχάζει... Αυτό επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση της παρουσίασης του βιβλίου του Παναγιώτη Κελεσίδη, στο μουσείο της Εθνικής ομάδας με παρόντα τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο παλαίμαχοι τερματοφύλακες που ο καθένας από την πλευρά του έκανε μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όχι μόνο βρέθηκαν μαζί στον ίδιο χώρο, αλλά μίλησαν και με εξαιρετικά λόγια ο ένας για τον άλλο, δείχνοντας σε μια πολύ έντονη και εν πολλοίς άσχημη εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι ουσιαστικές “διαφορές” δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν μεταξύ των “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

IMG 6055

IMG 6077

Τώρα, σημειώνεται ότι η παρουσία στα Χανιά των Κελεσίδη και Κωνσταντίνου έχει να κάνει με το ότι οι δύο άνδρες είναι επίτιμοι καλεσμένοι από τον Δήμο Κισσάμου για τον φιλανθρωπικό αγώνα με την επωνυμία “στηρίΖΩ” που γίνεται το απόγευμα (5μμ) του Σαββάτου (29/5) στο Καστέλι. Με την ευκαιρία και μετά από πρόταση του “Γαλανόλευκου Φάρου”, ο Παν. Κελεσίδης δέχτηκε να παρουσιάσει το βιβλίο του, που αποτελεί μια βιογραφία για την μεγάλη καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα και ειδικότερα στον Ολυμπιακό, κάτι που αποφασίστηκε να γίνει στο μουσείο της Εθνικής ομάδας που λειτουργεί στα Χανιά ο “Φάρος”.

IMG 6083

Την παρουσίαση ανέλαβε ο συνάδελφος Βασίλης Φουντουλάκης, ενώ από την τηλεόραση προβαλλόταν βίντεο με στιγμές από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Παν. Κελεσίδη ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από τη σεζόν 1972-73, μέχρι το 1979-80 ερχόμενος από τον Πανσερραϊκό.

IMG 6086

Σημειώνεται ότι ο κ. Κελεσίδης δήλωσε ενθουσιασμένος από το μουσείο της Εθνικής, λέγοντας ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχεται στα Χανιά, ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου από την πλευρά του όταν του ζητήθηκε να πει την άποψή του για τον αντίπαλό του στα γήπεδα και φίλο του στη ζωή, Παναγιώτη Κελεσίδη, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τις ικανότητές του, το ήθος του ως άνθρωπο και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. 

IMG 6089

IMG 6069

IMG 6071

Παρόντες επίσης στην παρουσίαση του βιβλίου και οι Αντώνης Κοκκαλάς και Γιώργος Μπερνεάνου. 

Estrella
Papantonakis Cards