Παρουσίαση της ομάδας με κάθε επισημότητα (pics)

Κορωνίδα | 24 Ιουλίου 2016, 10:30

Το βράδυ του Σαββάτου (23/07) η Κορωνίδα πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα την παρουσίαση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο “Vamos Palace” μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας του Βάμου, στην οποία ουσιαστικά έγινε και η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων.

koronida parousiasi1

Το Δ.Σ. και το τεχνικό τιμ της Κορωνίδας σε πλήρη παράταξη

Οι ιθύνοντες της ομάδας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για καλή πορεία τη νέα σεζόν, όπου πρωταρχικός στόχος είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.

limantzakis leonidas

Ο Αντιδήμαρχος Αποκορώνου και Αντιπρόεδρος της Κορωνίδας Λεωνίδας Λιμαντζάκης

Ο οικοδεσπότης, Αντιπρόεδρος της ομάδας και Αντιδήμαρχος Αποκορώνου Λεωνίδας Λιμαντζάκης, κατά την ομιλία του καλωσόρισε τους νέους παίκτες, δήλωσε ότι η διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και έδωσε τις ευχές του για καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

berikakis omilia

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Παντελή Μπερικάκη

Από την πλευρά του ο προπονητής Παντελής Μπερικάκης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Κώστα Σταυρουλάκη και Δημήτρη Δασκαλάκη για την περσινή σεζόν και τόνισε ότι το τεχνικό επιτελείο θα συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο. Παράλληλα καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα και ευχαρίστησε τη διοίκηση για τη μεταγραφική ενίσχυση και για τα όσα προσφέρει για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας.

tzanoukakis

Ο Γιώργος Τζανουκάκης 

Ο αρχηγός της Κορωνίδας Γιώργος Τζανουκάκης έκανε αναφορά στην περσινή δύσκολη χρονιά και εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα θα έχει καλύτερη πορεία.

daskalakis

Ο Δημήτρης Δασκαλάκης

Τέλος ο γυμναστής Δημήτρης Δασκαλάκης ευχαρίστησε τον κ. Λιμαντζάκη για τη σημαντική συνεισφορά του στην ομάδα και το υπόλοιπο Δ.Σ. για τη στήριξή του στην ομάδα και ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία.

rodousakis vardakis

Ο κ. Ροδουσάκης με την “ψυχή” της ομάδας, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και επί σειρά ετών παράγοντα Νεκτάριο Βαρδάκη

Το “παρών” στη συνάντηση έδωσε και ο κ. Γιώργος Ροδουσάκης που έχει τιμήσει τη φανέλα της ομάδας και παρότι ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη προσφέρει σημαντική βοήθεια στην Κορωνίδα.

Το photostory της παρουσίασης

Estrella

Rabona ad