Παρεξηγήσεις και διευκρινίσεις για τα… μάτια του Μιχάλη Γιαννίτση!

Χανιά | 20 Μαΐου 2016, 17:36

Παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού Μιχάλη Γιαννίτση. Αρχικά, ο μάνατζερ του, Γιάννης Αντωνίου πήρε θέση για τον πελάτη του για ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον ενώ στη συνέχεια ακολούθησε απάντησε από έναν άλλο μάνατζερ, τον Στέλιο Βραδέλη, που μίλησε σε ιστοσελίδα της Αθήνας. 

/Bella Pizza

Ο Γιάννης Αντωνίου τονίζει πως μετά το δημοσίευμα της ΑΕ Ζακακίου που έλεγε ότι έχει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού, Μιχάλη Γιαννίτση, ο νομικός εκπρόσωπος που τον εκπροσωπεί, ο κ. Νίκος Γκιγκούδης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να καταθέσει μήνυση κατά της ΑΕ Ζακακίου και του προπονητή της κυπριακής ομάδας Νικόλα Μαρτίδη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή δημοσιεύματα τα οποία κατά τον κ. Αντωνίου «θίγουν και την ΠΑΕ Κισσαμικός, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2016». Παράλληλα ο κ. Αντωνίου αναφέρει ότι από τον κ. Βραδέλη, που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί πλέον τον παίκτη, δέχτηκε ο ίδιος και ο συνεργάτης του Λάμπρος Σκόρδας, ύβρεις και απειλές και τον λόγο πλέον έχουν τα δικαστήρια.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΑΔΕΛΗ

Στη συνέχεια και με δήλωσή του στην ιστοσελίδα flnews.gr, ο κ. Στέλιος Βραδέλης απαντά ως εξής στον Γιάννη Αντωνίου για την υπόθεση του Μιχάλη Γιαννίτση.

«Ο ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Γιαννίτσης έχει υπογράψει επίσημο συμβόλαιο εκπροσώπησης πριν από ένα μήνα το οποίο έχει κατατεθεί στην αρμόδια Ομοσπονδία. Αυτό, άλλωστε, είθισται όταν διαμεσολαβητές είναι νόμιμοι και όχι στα λόγια. Με τον κύριο Σκόρδα δεν υπήρξε καμία επικοινωνία. Όσον αφορά αν δέχτηκε ύβρεις και απειλές ο κύριος Αντωνίου, καλό είναι να μην μπερδεύει την εισερχόμενη με την εξερχόμενη κλήση.
Ως νόμιμος διαμεσολαβητής μεταγραφών με δεκάδες ποδοσφαιριστές σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού ενημερώνω ότι, σε περίπτωση που το αγνοεί, ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να επιλέξει την επόμενή του ομάδα έως και έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Συνεπώς, το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Κισσαμικός ως τις 30/06/2016, με την οποία, επίσης, έχω στενή συνεργασία τα τρία τελευταία χρόνια, δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα στην ομάδα. Για το πού θα επιλέξει, επίσης, να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής, είναι θέμα επιλογής του από τη στιγμή που του δίνεται από τη νομοθεσία αυτή η δικαιοδοσία».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad