Παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο “Μπλε”

Χανιά | 12 Δεκεμβρίου 2016, 18:05

Το τραπέζι σε φίλους της ομάδας, αλλά και σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ παρέθεσε την Κυριακή το βράδυ η διοίκηση του Κισσαμικού.

planakis

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης προχώρησαν σε αυτή την συμβολική ενέργεια στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων που υπάρχουν με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Το δείπνο παρατέθηκε στον πολύ όμορφο και ζεστό χώρο του εστιατορίου “Μπλε” που βρίσκεται στα Χανιά και στον οποίο παρόντες ήταν το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι από την πλευρά τους είχαν την ευκαιρία για λίγες στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Στη σχετική ανακοίνωση από τον Κισσαμικό σημειώνεται μεταξύ άλλων, πως «με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ιστορική νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Πανιώνιο και την… επική ανατροπή στο πρωτάθλημα απέναντι στη Σπάρτη ο Κισσαμικός κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια».

Τέλος, «η ΠΑΕ Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του εστιατορίου “Μπλε” για την άψογη περιποίηση».

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

trapezi kissamikos 768x576

trapezi kissamikos2 768x518

trapezi kissamikos3 768x486

trapezi kissamikos4 768x457

trapezi kissamikos7 768x576

trapezi kissamikos8 768x469

karta antonis garden
/psiloritischania