Παρέμβαση μέσω του athlitiko από Βρέντζο: Τα Χανιά θα πάνε εκεί που αξίζουν

Χανιά | 2 Οκτωβρίου 2022, 23:32

Την παρέμβαση του Γιώργου Βρέντζου φέρνει το θέμα του athlitiko σχετικά με το έμβλημα της ομάδας που αναμένεται ν’ αλλάξει σε λίγες ημέρες.

/Bella Pizza

Το μήνυμα από το νέο παράγοντα της ομάδας των Χανίων είναι ενωτικό, καλώντας τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Ειδικότερα, ο κ. Βρέντζος αναφέρεται συγκεκριμένα στο φλέγον ζήτημα που αφορά τους φιλάθλους του ΑΟ Χανιά, ενώ τους ζητά να στηρίξουν την προσπάθεια του Αντώνη Ροκάκη.

Οπως αποδεικνύεται, ο Γιώργος Βρέντζος δείχνει ιδιαίτερα παρεμβατικός, μη διστάζοντας να προχωρά ακόμα και σε σχολιασμό σε άρθρα για να εκφράσει την γνώμη του και να δώσει μια άλλη διάσταση γύρω από τα θέματα της ΠΑΕ μετά το ρόλο που κατέχει ουσιαστικά στην ομάδα των Χανίων.

Το σχόλιό του που δημοσιεύεται στο facebook κάτω από το θέμα που ανάρτησε το athlitiko «Σήμα… κοντά στον ΑΟΧ και έπονται ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ» έχει ως εξής:

«Με όλο το σεβασμό προς τους φιλάθλους των Χανίων, είτε προέρχονται από τον ΑΟΧ είτε από τον Κισσαμικό είτε από οπουδήποτε αλλού, επιτρέψτε μου ως “φιλοξενούμενος” στην ομάδα και στην πόλη να εκφράσω την άποψη μου ως προς την ομάδα, το σήμα και το όνομα.

Καταρχήν κατανοώ απόλυτα τη νοσταλγία, την πίκρα, έως και το θυμό, σημαντικής μερίδας φιλάθλων του ΑΟΧ. Όπως καταλαβαίνω και τα ανάλογα συναισθήματα κάποιων φιλάθλων του Κισσαμικού.

Στους τελευταίους έχω να πω ότι πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα ως Κισσαμικός είχε “ταβάνι”, όσα χρήματα κι αν ξόδευε ο Αντώνης Ροκάκης (που έχει ξοδέψει πάρα πολλά και πριν και μετά τη “συγχώνευση”). Και ο Αντώνης τίμησε τον τόπο του όχι μόνο βάζοντας την τοπική ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά και ιδρύοντας τον Νέο Κισσαμικό.

Στους φιλάθλους του ΑΟΧ έχω να πω ότι, όπως φαντάζομαι καταλαβαίνουν, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά είτε το όνομα είτε το σήμα του ΑΟΧ.

Και γι’ αυτό φυσικά δεν ευθύνεται ο Αντώνης αλλά τα διάφορα λαμόγια τα οποία όχι μόνο χρεοκόπησαν την ομάδα αλλά επίσης -κι αυτό είναι το χειρότερο- λέρωσαν τ’ όνομα του συλλόγου και αμαύρωσαν την ιστορία του.

Είναι πρακτικά αδύνατο να βρεθεί κάποιος να πάρει την ομάδα από το τοπικό και να την ανεβάσει ψηλά, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα τις αμαρτίες του παρελθόντος (εκατομμύρια ευρώ).

Μπορεί η ομάδα στα χαρτιά να ονομάζεται “Κισσαμικός-Χανιά” αλλά σχεδόν παντού αναφέρεται κι αναγράφεται ως “Χανιά”. Και το σημαντικότερο είναι πως όλοι μιλάνε για “Χανιά” και τίποτα άλλο.

Εγώ, για παράδειγμα, που ασχολούμαι κιόλας με το ποδόσφαιρο, δεν είχα ιδέα για το θέμα που υπάρχει με το όνομα και το σήμα. Κανείς δεν μιλάει για “Κισσαμικό” αλλά για “Χανιά”. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, οι φίλαθλοι του Κισσαμικού θα έπρεπε να γκρινιάζουν περισσότερο κι όχι του ΑΟΧ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που υπάρχει επί της ουσίας, αυτό που ακούγεται κι αυτό που θα ακούγεται σύντομα ακόμα περισσότερο, είναι τα ΧΑΝΙΑ!. Και Χανιώτες είστε όλοι, είτε προέρχεστε από τον ΑΟΧ είτε από τον Κισσαμικό είτε ακόμα και από τον Πλατανιά ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα της πόλης και γενικά του νομού.

Παρόλα αυτά, επειδή όντως υπάρχει ένα θέμα το οποίο καλώς ή κακώς εμποδίζει τη συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου των Χανίων (αν και έχω την αίσθηση ότι για ορισμένους -λίγους- ίσως είναι μια απλή δικαιολογία για τη ζήλεια απέναντι σ’ έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει πολλά και μπορεί να καταφέρει ακόμα περισσότερα σε όλους τους τομείς), έχω τη βεβαιότητα ότι ο Αντώνης, αφουγκραζόμενος τη βούληση των φιλάθλων της πόλης και όντας ένας πραγματικός λεβέντης Χανιώτης και Κρητικός, θα κάνει αυτό που πρέπει και μάλιστα σύντομα…

Ο Αντώνης χρειάζεται κι αξίζει τη στήριξη όλων σας. Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί που έχετε έναν παράγοντα, έναν ηγέτη, σαν τον Αντώνη. Θυμηθείτε αυτούς που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον ΑΟΧ. Δείτε επίσης τι έμαθε η ομάδα μου ο Εργοτέλης (αλλά και τόσες άλλες ιστορικές ομάδες).

Συσπειρωθείτε γύρω από την ομάδα και στηρίξτε τη ακόμα περισσότερο. Η ομάδα σας έχει όλους ανάγκη. Χωρίς εσάς δε μπορεί να πάει ψηλότερα, μαζί μ’ εσάς δεν υπάρχει “ταβάνι”.

Όλοι μαζί θα πάμε τα ΧΑΝΙΑ εκεί που θέλετε, εκεί που αξίζουν, εκεί που ονειρεύεστε…»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad