Παρέμεινε στον ΟΦΗ και ο Μάνος

Football League 22 Ιουνίου 2017, 15:42

Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα συνεχίσει να σκοράρει ο Δημήτρης Μάνος, που πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά στη Football League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 23χρονος επιθετικός σε 27 συμμετοχές πέτυχε 10 γκολ στο πρωτάθλημα και ήταν εκ των διακριθέντων για την ιστορική ομάδα της Κρήτης.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ αιτιολόγησε την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας και να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Θέλω να συνεχίσω την καλή χρονιά που έκανα φέτος στον ΟΦΗ».

Με τα λόγια αυτά ο Δημήτρης Μάνος, αιτιολόγησε, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας, την απόφαση του να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και να παραμείνει στην κρητική ομάδα.

Ο 23χρονος επιθετικός, είπε το «ναι» μετά τη συζήτηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ηλία Κώτσιο και ενώ είχε προηγηθεί και συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

«Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, στο πρόσωπο μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο γιατί με βοήθησαν πολύ φέτος.

Θέλω να καλέσω τον κόσμο να είναι δίπλα μας και στη φετινή χρονιά, για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards