Παρέμεινε στην κορυφή με καρέ τερμάτων του Γκιόκα

Νέοι Μινωταύρου Θησέας | 30 Ιανουαρίου 2017, 0:37

Στην κορυφή της Γ’ κατηγορίας μαζί με την Υρτακίνα παρέμεινε για ακόμα μία αγωνιστική ο Θησέας που είχε μεγάλο πρωταγωνιστή το Γκιόκα που πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ, στη νίκη με 5-0 κόντρα στους Νέους Μινωταύρους.

Από σέντρες των Παπιδάκη και Καζέλη, ο Γκιόκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισάριθμες φορές μέσα σε ένα πεντάλεπτο (25’-30’), με το σκορ του ημιχρόνου να ολοκληρώνεται στο 2-0 για το σύλλογο των Περιβολίων.

Με ένα γρήγορο ξέσπασμα και στην αρχή του β’ μέρους, ο Θησέας έφτασε αρκετά εύκολα στο 5-0 από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Ο Γκιόκα στο με δύο τέρματα στο 55′ και το 65′ και ο Βερυκάκης με ακόμα ένα ενδιάμνεσα στο 60′, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στη Μοναχή Ελιά στο 5-0 για την ομάδα των Περιβολίων.

Από τους Νέους Μινωταύρου υπάρχουν παράπονα για το 1ο γκολ του Γκιόκα, υποστηρίζοντας ότι έφυγε από θέση οφ σάιντ πριν σκοράρει.

Διαιτητής: Κασσελάκης
Βοηθοί: Μαρκετάκης-Μαραβελάκης

Θησέας (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Βακάκης, Λάκκας (75’ Κουκλί), Αρβανιτάκης, Παράβαλος, Κατσανεβάκης (70’ Χαλιβελάκης), Μπολάνης, Καζέλλης, Παπαδάκης, Σταυρουλάκης (60’ Βερυκάκης), Γκιόκα, Παπιδάκης

Νέοι Μινωταύρου (Νίκος Κυπραίος): Κασσιμάτης, Σουχλάκης, Εξαρχος, Μαρίνης, Παντερμάκης, Ντουλάκης (80’ Τουλουπάκης), Μουτσάνι, Κουμιωτάκης, Τόνεβ (20’ λ.τρ. Μπικουβαράκης, 70’ Λουπάσης), Αμπράσι, Ξάνθης

Mikel Chania Delivery

Rabona ad