Παρέμεινε και ο “τίγρης”!

Πανακρωτηριακός | 4 Ιουλίου 2017, 12:57

Με σκοπό να έχει και τη να σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ Κατηγορία ο Πανακρωτηριακός έχει προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η πλειοψηφία των παικτών που αποτέλεσαν τις βασικές λύσεις για τον Μανόλη Πηγουνάκη έχει διατηρηθεί στο δυναμικό της ομάδας, αφού επήλθε συμφωνία και με τον Ορέστη Μπάτζιο. Ο “τίγρης” αποτελεί πολύτιμη μονάδα για την ομάδα του Ακρωτηρίου και την περασμένη σεζόν έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα σημειώνοντας 11 γκολ. Ακόμα ο Πανακρωτηριακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας και με τον Γιώργο Αρβανιτάκη, που λόγω τραυματισμού έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού:

Η ομάδα μας στη προσπάθειά της να συνεχίσει και φέτος να έχει ένα αξιόλογο σύνολο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή Ορέστη Μπάτζιο. Επίσης ο ποδοσφαιριστής, Αρβανιτάκης Γιώργος, που τη περασμένη χρονιά στάθηκε άτυχος εξαιτίας του τραυματισμού του, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και φέτος στην οικογένεια του Ακρωτηρίου. Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας τους εύχεται πρώτα απ’ όλα υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο. 

 

Mikel Chania Delivery