Παρελθόν ο Μηνάς Πίτσος από τον Γιούχτα

Γ' Εθνική 6 Μαΐου 2021, 19:32

Χωρίς τον Μηνά Πίτσο στον πάγκο θα πορευτεί ο Γιούχτας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος καθώς ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Πίτσος συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης με τη διοίκηση της ομάδας των Αρχανών και ζήτησε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλειώτικου συλλόγου λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η απόφασή του έγινε δεκτή από τους διοικούντες του Γιούχτα. Η Ηρακλειώτικη ομάδα θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα με τον Άγγελο Κασσωτάκη στον πάγκο ως πρώτο προπονητή.

Ο πρώην (πλέον) προπονητής του Γιούχτα μίλησε στην ιστοσελίδα athleticradio.gr για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του:

«Έγινε μία φιλική συζήτηση με τη διοίκηση σήμερα το πρωί και εξήγησα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα για τον επόμενο μήνα που μένει για να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Ζήτησα φιλικά και με κατανόηση να αποχωρήσω και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Γιούχτα που με βοήθησε, έδειξε κατανόηση, αλλά και για τη συνεργασία μας. Δεν μπορώ να συνεχίζω λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία επηρέασε την κατάσταση γιατί όταν ασχολείσαι με την προπονητική πρέπει το μυαλό σου να είναι 100% στην ομάδα και στις προπονήσεις της.

Για να μην “κρεμάσω” κάποια παιδιά, τώρα που η ομάδα είναι αήττητη και νομίζω ότι τον στόχο της σωτηρίας τον έχουμε πετύχει, θεωρώ ότι θα είναι πολύ εύκολο για τον Γιούχτα να συνεχίσει στα τελευταία πέντε παιχνίδια.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad