Παρελθόν δύο + δύο

Super League 1 6 Αυγούστου 2016, 13:31

Τη λύση των συμβολαίων των Άγγελου Βέρτζου και Αλέξανδρου Ζέρη ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρώτος αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο των «βυσσινί» στη Σούπερ Λίγκα.

Όσο για τον Ζέρη, αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό Βόλου ως ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια στη Football League. Ωστόσο, την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσουν και οι Βασίλης Κουτσιανικούλης, Χρήστος Κοντοχρήστος, που μέχρι τη Δευτέρα (8/8) θα έχουν λύσει και αυτοί τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα συμφώνησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας Άγγελος Βέρτζος και ο νεαρός Αλέξανδρος Ζέρης.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται και τους δύο ότι καλύτερο στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή.

Ειδικά για τον Άγγελο Βέρτζο η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται να ξεχάσει το σθένος και την αυταπάρνησή του. Σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε βοήθησε την ιστορική μας ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην άνοδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη απομένει να λύσουν τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Χρήστος Κοντοχρήστος με τους οποίους η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και αναμένεται μέχρι την Δευτέρα 8/8/16 να έχουν λύσει και αυτοί τα συμβόλαιά τους.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania