Παρελθόν από την Ακαδημία του Τιτάνα ο Τζόκας

Τιτάν | 31 Μαΐου 2022, 21:01

Παραιτήθηκε από το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας του Τιτάνα ο Αποστόλης Τζόκας κάνοντας κι ένα μικρό απολογισμό της τριετούς παρουσίας του στην ομάδα των Καλυβών.

Oinolatris

Ο Τζόκας αποχαιρετά τον ποδοσφαιρικό οργανισμό του Τιτάνα με διαδικτυακή ανάρτηση, η οποία αναφέρει:

«Τρία όμορφα χρονιά στην προπονητική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΤΙΤΑΝ Καλυβών συμπληρώνονται με το τέλος της φετινής σεζόν. Ο απολογισμός νομίζω έχει θετικό πρόσημο. Κουραστήκαμε, κοπιάσαμε αλλά κοιτάζοντας πίσω… σαν να βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας.

Δύο εβδομάδες λοιπόν πριν τη διακοπή των προπονήσεων για τις καλοκαιρινές διακοπές μας, θα ήθελα να γνωστοποιήσω στους ανθρώπους που συνεργάστηκα αυτά τα τρία χρόνια καθώς και στους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, την πρόθεσή μου να μη συνεχίσω τη νέα σεζόν στην Ακαδημία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα από το σύλλογο που δουλέψαμε μαζί, τον Τάσο, τη Λίνα, την Ευγενία, τον Γιάννη, τον Μανώλη, οι οποίοι κλέψαν χρόνο από τις οικογένειές τους και τις δουλειές τους για να συνεισφέρουν στην όλη προσπάθεια.

Ένα ευχαριστώ θα ήθελα τέλος να πω και στους συναδέλφους προπονητές Μάκη και Γιάννη για τη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια.»

Estrella

Rabona ad