Παράταση για την Κάρτα Φιλάθλου!

Super League 1 27 Σεπτεμβρίου 2016, 18:51

Παράταση στην εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου προανήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής που βρέθηκε στο σημερινό ΔΣ της Super League.

O Κοντονής άκουσε με προσοχή όλα όσα του είπαν τα μέλη της Λίγκας, τα οποία και ζήτησαν ένα χρονικό διάστημα ώστε η κάρτα φιλάθλου να εφαρμοστεί σωστά και αποδοτικά.

Ο Σταύρος Κοντονής μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του από την συνεδρίαση της Super League, τόνισε ότι θα δοθεί παράταση στην Κάρτα Φιλάθλου η οποία θα προβλεφθεί με νομοθετική παρέμβαση τις επόμενες ημέρες.  Η παράταση θα είναι μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, ωστόσο η Λίγκα με πρωτοβουλία των μεγάλων ομάδων θα καταθέσουν αίτημα για εκ νέου παράταση, καθώς κυρίως τα μεγάλα κλαμπ έχουν πολύ κόσμο και δεν θα προλάβουν να λύσουν τα ζητήματα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Το αίτημα, μάλλον θα γίνει δεκτό.

Aναλυτικα οι δηλώσεις του: «Δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση να παρευρεθώ στη συνεδρίαση και αποχωρώ με ικανοποίηση. Είχαμε έναν ειλικρινή διάλογο, έθεσα τα ζητήματα που αφορούν την ευταξία στα γήπεδα και την τήρηση των νόμων, ενώ άκουσα προβλήματα, προτάσεις και ιδέες. Συζητήσαμε εκτενώς και σε πνεύμα ειλικρίνειας. Η κυβέρνηση θέλει τις σχέσεις της να τις διαπερνά η ειλικρίνεια και η κατανόηση των διαφορετικών απόψεων που μπορεί να υπάρχουν. Είμαστε σε καλό δρόμο για να λύνουμε προβλήματα κι όχι να τα παρατηρούμε, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή είναι η δουλειά της κυβέρνησης», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού για να σταθεί στη συνέχεια στην Κάρτα Φιλάθλου.

«Μου ζήτησαν μια παράταση για την κάρτα φιλάθλου και θεωρώ πως θα πρέπει να δοθεί. Θα δούμε το εύρος της. Θα πρέπει να προβλεφθεί αυτό με νομοθετική παρέμβαση, αλλά είναι ένα μέτρα που θα προωθήσει την ευταξία στα γήπεδα και θα μας επιτρέψει να έχουμε φιλάθλους και οικογένειες που δεν θα κινδυνεύουν. Από το να εφαρμοστεί προβληματικά, καλύτερα να εφαρμοστεί με καθυστέρηση. Να υπάρχει κοινωνική ειρήνη και να μην κινδυνεύει κανένας, θεατής ή εργαζόμενος».

Για τα επεισόδια μακριά από τα γήπεδα, δήλωσε: «Η οπαδική βία πρέπει να αντιμετωπιστεί με πιο σύνθετο τρόπο. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο ώστε τα γήπεδα να μην είναι νησίδες παρανομίας, αλλά να είναι ενταγμένα στη νομιμότητα. Οι προσπάθειές μας έχουν αποδώσει, αλλά έχουμε πολλά να κάνουμε».

Τέλος, για το πρωτάθλημα, είπε: «Είναι νωρίς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε φέτος ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad