Παρασκευόπουλος στο “Ράδιο Αίγιο”: Κακή παρένθεση το ματς με τον Κισσαμικό

Χανιά | 28 Μαρτίου 2016, 21:42

Γρήγορα φαίνεται ότι θέλουν να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Κισσαμικό στον Παναιγιάλειο, με τον προπονητή του, Χρήστο Παρασκευόπουλο, να το χαρακτήρισε σε νέες του δηλώσεις ως μια κακή παρένθεση για την ομάδα του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Ράδιο Αίγιο” είπε τα εξής:

«Το παιχνίδι με τον Κισσαμικό ήταν μία κακή παρένθεση. Κοιτάμε πλέον αυτό που ακολουθεί με τον Αγροτικό Αστέρα και κάνουμε έκκληση οι ποδοσφαιριστές και εγώ να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε το τρίποντο, αλλά και να ανταμείψει ηθικά την προσπάθειά τους. Αγωνίζονται με όλα αυτά τα προβλήματα και το αξίζουν».

Για τον αγώνα με τον Κισσαμικό: «Η αποχή και το αυθημερόν ταξίδι έπαιξαν ρόλο στην εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα. Ίσως, αν στη φάση που προηγήθηκε του δεύτερου τέρματος είχαμε αντιδράσει διαφορετικά, το ματς να εξελισσόταν διαφορετικά. Ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία, ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι και εμείς σταματήσαμε».

Για τη μάχη της παραμονής για την ομάδα του: «Σίγουρα προβληματίζει η κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Να πάρουμε τη νίκη με τον Αγροτικό Αστέρα, να φτάσουμε τους 39 πόντους και να είμαστε πιο σίγουροι».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards