Παρασκευόπουλος: Πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ο Κισσαμικός

Χανιά | 27 Μαρτίου 2016, 21:57

Ένας ακόμα αντίπαλος προπονητής, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος εκ μέρους του Παναιγιάλειου, συνεχάρη τον Κισσαμικό για το ποδόσφαιρο που παίζει. «Γνωρίζαμε ότι είναι καλή και δουλεμένη ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκευόπουλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, στον Κισσαμικό, ήταν ανώτερος από μας και ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά δεν απειλήσαμε καθόλου τον αντίπαλο, δεν μπήκαμε καθόλου μέσα στο γήπεδο και ήμασταν πολύ κακοί. Υπάρχει όμως αιτία γι’ αυτή την εμφάνισή μας… Μέχρι τώρα είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα σε όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι αιτία ήταν η αποχή που είχαμε 10 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα και δεν εκμεταλλευτήκαμε το δεκαπενθήμερο αυτό που μεσολάβησε με το κενό από τον Ολυμπιακό Βόλου. Με τα όσα και όποια προβλήματα έχουμε διοικητικά και οικονομικά η εικόνα αυτή και η στάση αυτή, μας επηρέασε στο παιχνίδι μας. Μέχρι τώρα είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά στα εκτός έδρας, αλλά μας επηρέασε πάρα πολύ και ιδιαίτερα επηρέασε τους ποδοσφαιριστές. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που έκαναν. Εγώ τους βγάζω το καπέλο και το έχουμε πει κι άλλες φορές. Εγώ είμαι μαζί τους, δεν είμαι απέναντί τους. Για το δεύτερο ημίχρονο αυτό που έχω να πω, είναι ότι καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι, φέραμε πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα, δεν κλειστήκαμε σε καμία περίπτωση, αλλάξαμε λίγο τον σχηματισμό μας έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι του Κισσαμικού.

Να δώσω συγχαρητήρια πάλι στην ομάδα του Κισσαμικού, έπαιξε πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Γνωρίζαμε ότι ήταν καλή και δουλεμένη ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς. Εμείς θα κοιτάξουμε στο μέλλον να βελτιώσουμε και να αποκτήσουμε ξανά τον ρυθμό που είχαμε και να επιστρέψουμε στα καλά παιχνίδια, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας στην κατηγορία».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards