Παράσχος: Ξεκινάμε για σωτηρία και από εκεί και πέρα ό,τι μας βγει στο δρόμο…

Πλατανιάς | 10 Σεπτεμβρίου 2016, 20:04

Ευχαριστημένος από την αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας του στο α’ κυρίως ημίχρονο και φυσικά από το νικηφόρο αποτέλεσμα εκφράστηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οταν ρωτήθηκε σχετικά με το στόχο της ομάδας του, σημείωσε αυτό που επί της ουσίας ισχύει για τον Πλατανιά φέτος, ότι δηλαδή «εμείς ξεκινάμε πάντοτε σαν στόχο τη σωτηρία και από εκεί και πέρα ό,τι μας βγει στο δρόμο μας»…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πλατανιά είναι οι εξής: «Θέλω να ευχηθώ καταρχήν καλή χρονιά, καθώς έστω και λίγο αργά επιτέλους ξεκινήσαμε μετά από τρίμηνη προετοιμασία. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλό πρωτάθλημα στην Κέρκυρα, που μας είχε λείψει δύο χρόνια. Ξεκινήσαμε με το δεξί και με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε μια δύσκολη έδρα και σ’ ένα δύσκολο γήπεδο -ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο μαλακός και δεν ήταν τόσο καλός- παρόλα αυτά νομίζω ότι μονάχα στο α’ ημίχρονο ικανοποιήσαμε τον κόσμο. Και οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες, εμείς πιστεύω ότι μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς μετά το 1-0 με τις σημαντικές ευκαιρίες που χάσαμε, αλλά και προς το τέλος θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε και να πάρει από εκεί και πέρα άλλη τροπή στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το β’ ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό. Δε σας κρύβω ότι είναι από τις λίγες φορές ίσως που παίξαμε τόσο αμυντικά, προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το σκορ, γι’ αυτό και δεν έγιναν καθόλου ευκαιρίες και ειδικότερα εμείς στο β’ ημίχρονο δεν κάναμε καμία ευκαιρία. Προσπαθήσαμε να μη δεχτούμε γκολ κι από εκεί και πέρα να λήξει το παιχνίδι στο 1-0, αποτέλεσμα που μας αφήνει τουλάχιστον ικανοποιημένους. Εύχομαι στην Κέρκυρα καλή συνέχεια».

Για το αν ήταν δύσκολη η περίοδος που προηγήθηκε, της αναμονής για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Μα, μόνο δύσκολη; Για τα παιδιά ήταν τραγική!  Ειδικότερα μάλιστα όταν κάνεις έναν προγραμματισμό και λες στις 6 με 7 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι για να μπορέσουμε να μπούμε στο πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα, από κει και πέρα (αυτή η αναβολή) σε φέρνει πίσω και ξαναγυρνάς από την αρχή. Γι’ αυτό πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες δεν είχαν την απαραίτητη διάρκεια. Αν δείτε, όσο πλησιάζει το παιχνίδι στο τέλος, ο ρυθμός πέφτει διαρκώς».

Για τον Πλατανιά: «Εμείς ξεκινάμε πάντοτε σαν στόχο τη σωτηρία και από εκεί και πέρα ό,τι μας βγει στο δρόμο μας»… 

Estrella