Παράσχος: «Ξεκινάμε δυναμικά»

Πλατανιάς | 21 Νοεμβρίου 2016, 16:33

Μετά από διακοπή δύο ολόκληρων εβδομάδων ο Πλατανιάς μπαίνει στη διαδικασία προετοιμασίας για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. «Ξεκινάμε δυναμικά για ΑΕΚ» το σύνθημα από τον Παράσχο στην προπόνηση της Δευτέρας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο τεχνικός του Πλατανιά καλημέρισε τους παίκτες του στο Μάλεμε και αφού τους ευχήθηκε καλή εβδομάδα, τους είπε ότι πλέον έχουν μπροστά τους το ματς με την ΑΕΚ, έτσι πλέον όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα κι από τη στιγμή που δεν έγινε το περασμένο Σάββατο το ματς με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι στον Πλατανιά πέρασαν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, αυτή που πέρασε, όταν είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και την Τετάρτη-Πέμπτη οι παίκτες δεν ήξεραν με σιγουριά ότι δεν θα γίνει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που προέχει λοιπόν τώρα για τους παίκτες είναι να μπορέσουν και πάλι να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να δουν το πώς θα μπορέσουν να πετύχουν ό,τι καλύτερο στο πολύ δύσκολο ματς που ακολουθεί γι’ αυτούς στο πρόγραμμα απέναντι στην ΑΕΚ. Επίσης, όπως έχουμε ξαναγράψει, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα αυτό καθαυτό, μιας και το ματς με την ΑΕΚ είναι το έκτο εκτός έδρας σε σύνολο εννέα αγώνων, απόδειξη ότι ο Πλατανιάς ουσιαστικά με όλη αυτή την αναταραχή που συντηρείται στο πρωτάθλημα έχει… ξεχάσει πώς είναι να παίζει στα Χανιά.

Estrella