Παράσχος: Τώρα μπορούμε να κάνουμε και κάποια όνειρα για κάτι καλύτερο… (vid)

Πλατανιάς | 19 Φεβρουαρίου 2017, 22:21

Το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του Γιώργου Παράσχου στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι, «τώρα μπορούμε να κάνουμε και κάποια όνειρα για κάτι καλύτερο στο βαθμολογικό πίνακα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Πλατανιά είναι οι εξής:

«Καταρχήν πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μας γιατί είναι το 13ο παιχνίδι που παίζουμε μέσα σε 45 μέρες και πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια έχουμε μόνο μία ήττα. Ηρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μπορέσαμε και πήραμε τους 3 βαθμούς. Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό, με ρυθμό και πολύ δυνατές μονομαχίες, απλώς εμείς δυσκολευτήκαμε όταν μείωσε το σκορ ο Παναιτωλικός. Μας πίεσε ασφυκτικά. Ημασταν και λίγο τυχεροί εκεί, αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, πήραμε τους 3 βαθμούς. Τώρα μπορούμε να κάνουμε και κάποια όνειρα για κάτι καλύτερο στο βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό που έχει μια καλή και αξιόμαχη ομάδα, με καλούς παίκτες και στον φίλο μου τον Μάκη Χάβο καλή επιτυχία».

Για την αποτελεσματικότητα που είχε ο Πλατανιάς σε αυτό το ματς: «Στα τελευταία ματς μπορούμε κι εκμεταλλευόμαστε πολύ καλά τις στημένες φάσεις, όπως έγινε και σήμερα στο δεύτερο γκολ. Αυτές τις φάσεις τις κυνηγάμε και τις δουλεύουμε πολύ. Για μας παίζουν σημαντικό ρόλο οι στημένες φάσεις».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γ. Παράσχου και ακολούθως του Μάκη Χάβου στο βίντεο που έχει αναρτήσει η ιστοσελίδα agriniopress.gr

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad