Παράσχος: Το παιχνίδι τελείωσε στο πέναλτι και την αποβολή

Πλατανιάς | 1 Μαρτίου 2017, 23:25

Λιτός ήταν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Γιώργος Παράσχος, που τόνισε ότι τα πάντα κρίθηκαν στο πέναλτι και την αποβολή.

Ο πολύπειρος προπονητής του Πλατανιά αναφέρθηκε και στην τιμητική βράβευση που του έγινε από την ΑΕΚ τονίζοντας ότι είναι κάτι που τον έχω “σημαδέψει” και που θα θυμάται εφ’ όρου ζωής.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πολύ μεγάλη τιμή που μου έκανε, για να μου δώσει αυτή την πλακέτα, πραγματικά ήταν κάτι το συγκινητικό και κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, να μπορούν να τιμάνε έναν προπονητή μιας άλλης ομάδας. Πραγματικά αυτή η πλακέτα με έχει “σημαδέψει” και θα την έχω εφ’ όρου ζωής να τη θυμάμαι.

Για το παιχνίδι τι να σας πω ρε παιδιά; Το παιχνίδι τελείωσε στο 12ο λεπτό, από τη στιγμή που έγινε το πέναλτι και η αποβολή του παίκτη μας τελείωσαν όλα. Δεν θέλω να πω τίποτε παραπάνω για το παιχνίδι, απλώς να πω καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα αυτό που κοιτάξαμε ήταν να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το σκορ»

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad