Παράσχος: Θα κάνουμε και φέτος μία πάρα πολύ καλή πορεία

Πλατανιάς | 9 Αυγούστου 2016, 11:22

Αισιόδοξος -για μια ακόμη φορά- εμφανίζεται στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος εν όψει της χρονιάς που ξεκινά! Ο τεχνικός του Πλατανιά στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΠΑΕ στην ΑΝΕΚ τονίζει ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας και πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει και φέτος κάτι αξιόλογο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αξιο αναφοράς από τις δηλώσεις του Παράσχου οι παρατηρήσεις του σχετικά με το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που τον χαρακτηρίζει πολύ καλή ομάδα, εκφράζοντας την πίστη του ότι θα “χτυπήσει” το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Παράσχου για την εκδήλωση είναι οι εξής: «Ηταν μία πάρα πολύ ωραία εκδήλωση με όλες τις Αρχές της πόλης, με την Εκκλησία μας… Με τις ευχές όλων πιστεύω ότι θα κάνουμε και φέτος μία πάρα πολύ καλή πορεία. Αυτό το εύχομαι φυσικά και έχω μία αισιοδοξία μέσα μου ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πάλι πορεία. Μέσα από την καρδιά μου πραγματικά θέλω να ευχηθώ οι κυριότεροι αυτοί χορηγοί να βοηθάνε την ομάδα, γιατί είναι κρίμα μία ομάδα όπως ο Πλατανιάς, που εκπροσωπεί όλη την Κρήτη, να μην υπάρχουν κι άλλοι χορηγοί και να βρίσκεται αυτή η ομάδα πάντοτε στην Α’ Εθνική και να μπορεί να εκπροσωπεί όλη την Κρήτη. Πραγματικά στο περσινό πρωτάθλημα με την παρουσία του, το ήθος του και την απόδοσή του ο Πλατανιάς έθελξε σχεδόν όλη την Ελλάδα. Για να σας πω για την προετοιμασία της ομάδας μας, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχουμε κανέναν τραυματισμό, όπως ξεκινήσαμε έτσι τελειώνουμε και τώρα στα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα δώσουμε, παρότι δεν είχαμε καλύτερα φιλικά παιχνίδια να κάνουμε και με τον Κισσαμικό και με το ΙΝΚΑ θα παρουσιάσουμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας. Από εκεί και πέρα πιστεύω επειδή από εβδομάδα θα αρχίσουμε να μειώνουμε τις προπονήσεις πάρα πολύ για να μπορέσουμε να φορμαρίσουμε την ομάδα για να παρουσιαστούμε τουλάχιστον στα δύο πρώτα παιχνίδια, με τον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα, όσο το δυνατόν πολύ πιο έτοιμοι, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε με θετικά αποτελέσματα και να μην έχουμε αυτό το περσινό, όπου μέσα από το δύσκολο πρόγραμμα είχαμε προβλήματα και ειδικότερα στον ψυχολογικό κυρίως τομέα, που μας δημιούργησαν οι πρώτες 6 αγωνιστικές και μέχρι να βρούμε τα βήματά μας και τον ρυθμό μας αργήσαμε πάρα πολύ. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους».

Για την κλήρωση, που την ήθελε καλύτερη σε σχέση με πέρσι: «Είναι όντως καλύτερη. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ καλύτερη. Πρώτα αντιμετωπίζαμε τις πρώτες έξι αγωνιστικές όλες τις μεγάλες ομάδες, τώρα ξεκινάμε με μία μεγάλη ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα το πρόγραμμά μας είναι βατό. Νομίζω ότι ξεκινάμε με ένα πολύ καλύτερο πρόγραμμα, αρκεί να το εκμεταλλευτούμε όμως. Να το εκμεταλλευτούμε και από εκεί και πέρα θα ανοίξει ο δρόμος για μία καλύτερη πορεία».

Για το αν το γεγονός ότι πρώτος αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός και όχι μία ομάδα στα… μέτρα του Πλατανιά, όπου θα ήταν μονόδρομος η νίκη, μειώνει το άγχος για τους παίκτες του εν όψει πρεμιέρας: «Το άγχος θα υπάρχει πάντα. Το κίνητρο των παιδιών και  γενικότερα των προπονητών είναι πάντοτε μεγάλο στα μεγάλα παιχνίδια και επιθυμείς να κάνεις μία νίκη, γιατί αυτές οι νίκες είναι σταθμός για τις ομάδες. Εγώ βλέπω στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που τον παρακολούθησα φέτος ότι ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε πάρα πολύ. Φέτος ο Παναθηναϊκός δεν σας κρύβω, ότι θα είναι ομάδα που θα “χτυπήσει” το πρωτάθλημα. Παρουσιάζει το καλύτερο πρόσωπο απ’ όλες τις ομάδες και για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα θα πρέπει να είμαστε 100% δυνατοί και το κυριότερο, αν μπορούμε, αλάνθαστοι. Θα πρέπει να μηδενίσουμε τα λάθη μας για να μπορέσουμε απέναντι σε αυτή την ομάδα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε τελικά αριστερός μπακ: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Εκ των έσω… Τώρα σε κάποιους δεξιοπόδαρους θα εντατικοποιήσουμε λίγο περισσότερο τις προπονήσεις, θα τους βάζουμε εκεί αριστερά μήπως μπορέσουμε και βελτιώσουμε και το αριστερό τους πόδι, για να μπορέσουμε να καλύψουμε αυτό το μειονέκτημα που παρουσιάστηκε στην ομάδα μας». 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad