Παράσχος: Θα έχουμε κάτι… ευχάριστο στις μεταγραφές

Πλατανιάς | 14 Δεκεμβρίου 2016, 19:45

Ικανοποιημένος για τη νίκη απέναντι στον ΑΟΧ, που φέρνει κοντά στην πρόκριση τον Πλατανιά αλλά του δίνει και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, ήταν ο Γιώργος Παράσχος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής εκθείασε τη βελτίωση του Πριντέτα και προανήγγειλε κάτι ευχάριστο για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το καλό είναι ότι ουσιαστικά καταφέραμε και περάσαμε στην επόμενη φάση. Ήταν μία νίκη και ψυχολογίας, σε ένα τοπικό ντέρμπι. Άσχετα με το αν είναι χαμηλότερη κατηγορία τα Χανιά, έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το καλό για εμάς είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, ξεκουράσαμε αρκετούς παίκτες, γιατί το Σάββατο δίνουμε ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς κι έτσι θα μπορέσουμε να πάμε με μεγαλύτερη φρεσκάδα και να απαιτήσουμε τους τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμαστε οπωσδήποτε».

Για το αν τον απογοήτευσαν κάποιοι παίκτες: «Εντάξει… Για απογοήτευση δεν θέλω να σας πω. Υπήρξαν κάποιοι παίκτες που μου έδωσαν. Την απογοήτευση θα την κρατήσω για εμένα. Αλλά υπάρχουν κάποια παιδιά που είχαν τρομερή βελτίωση και πιστεύω ειδικότερα ο Ουκρανός (σ.σ. Πριντέτα). Αυτό το παιδί ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις και τώρα έφτασε αυτή τη στιγμή να… χτυπάει την πόρτα της 11άδας. Αυτό ήταν το ευχάριστο για εμένα. Από εκεί και πέρα καλό για εμάς ήταν ότι έκανε επιτέλους ο Γιακουμάκης κάποιο γκολ, για να ανέβει λίγο η ψυχολογία του, γιατί πραγματικά τον τελευταίο καιρό το παιδί ψυχολογικά ήταν… ράκος. Από εκεί και πέρα κάποια άλλα παιδιά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ακόμα μπορούν να… χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη με τις μεταγραφές: «Κάπου κινούμαστε, κάτι ψάχνουμε… Πιστεύω κάτι ευχάριστο θα έχουμε από τη νέα χρονιά, κάτι θα κάνουμε».

Για το αν εκτός από προσθήκες υπάρξουν και αποχωρήσεις: «Αν κάνουμε δύο πιστεύω μεταγραφές, ίσως να υπάρξουν και δύο αποχωρήσεις».

Για την περίπτωση ενός νεαρού Ουκρανού: «Όχι, αυτός καταρχήν δεν ανέβηκε καθόλου μαζί μας, στους επαγγελματίες, είναι στους μικρούς. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και μπορεί να τον φέρουμε, ειδικά τώρα στις γιορτές, να τον δούμε κι αν είναι να τον κρατήσουμε».

 

Mikel Chania Delivery