Παράσχος: Συνεχίζω και του χρόνου!

Πλατανιάς | 30 Απριλίου 2017, 22:15

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Περιστέρι ο Γιώργος Παράσχος επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο τιμόνι του Πλατανιά! «Θα συνεχίσω. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη, αλλά θα συνεχίσω», ήταν το λακωνικό πλην αρκετά… σαφέστατο σχόλιο που έγινε από τον τεχνικό του Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι πληροφορίες λοιπόν και το ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε αυτές τις μέρες αν μη τι άλλο επιβεβαιώνονται πλήρως, με τον Παράσχο να αναμένεται και τη νέα χρονιά να είναι προπονητής στον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Πλατανιά είναι οι εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε και την πλακέτα που μου έδωσε, την ΠΑΕ Ατρόμητος και ειδικότερα την οικογένεια του κ. Σπανού. “Ξύπνησαν”, ειδικότερα σ’ εμένα, πάρα πολύ καλές αναμνήσεις… Με αυτήν την οικογένεια ήμασταν μαζί 6 χρόνια περίπου, ίσως τα περισσότερα προπονητικά μου χρόνια σε μια ομάδα ανήκουν εδώ. Από εκεί και πέρα, πιστεύω και του χρόνου να έχουν μια ανάλογη πορεία και οι δυο ομάδες. Το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου γιατί και εμείς και ο Ατρόμητος κάναμε μια πάρα πολύ καλή πορεία και πιστεύω επειδή του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο και πάμε στις 14 ομάδες, εύχομαι, να έχουμε μια ανάλογη πορεία πάλι.

Το παιχνίδι δε νομίζω ότι αντέχει σε κριτική. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ πιο πλήρης από μας και κέρδισε δίκαια, εν αντιθέσει με μας που κάναμε πάρα πολλές δοκιμές. Χρησιμοποιήσαμε πάρα πολλά παιδιά από την Κ20 κι έτσι περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο βράδυ, άσχετα αν το σκορ είναι βαρύ για την ομάδα μου. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και από εκεί και πέρα εύχομαι όλες οι ομάδες να πετύχουν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο τα καλύτερα».

Για την παραμονή του: «Θα συνεχίσω. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη, αλλά θα συνεχίσω!».

Estrella
Auto KCS