Παράσχος: Συνεχίζεται το πρόβλημα του εύκολου γκολ

Πλατανιάς | 26 Ιαν 2016, 13:35

Ικανοποιημένος από το τελικό 0-0, όχι όμως από την αναποτελεσματικότητα των παικτών του στην επίθεση δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος σχετικά με το ματς με τον Ηρακλή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας: «Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως δεν έπρεπε να λήξει χωρίς γκολ. Η ομάδα μου στάθηκε τυχερή στα πρώτα 10 λεπτά όταν ο Ηρακλής πίεσε και έβγαλε φάσεις. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βγάλαμε ωραίες επιθέσεις. Το να φτάνουμε σε σημείο να έχουμε 14 και 15 τελικές σε εκτός έδρας παιχνίδι, είναι σίγουρα κάτι που μας αφήνει ικανοποιημένους. Δυστυχώς για εμάς όμως συνεχίζεται το πρόβλημα του εύκολου γκολ και αυτό μας στερεί βαθμούς. Φεύγω ικανοποιημένος όμως από το αποτέλεσμα, αν και μου μένει μία πικρία γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για τη βαθμολογική συγκομιδή των δύο ομάδων, είπε: «Εμείς σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η πορεία του Ηρακλή είναι επίσης για περισσότερους βαθμούς».  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad