Παράσχος στους παίκτες του: Είμαι ικανοποιημένος

Πλατανιάς | 4 Οκτωβρίου 2016, 16:56

Την ικανοποίηση του Γιώργου Παράσχου είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης για την εβδομάδα που ξεκίνησε, το πρωί της Τρίτης, οι παίκτες του Πλατανιά.

Ο 64χρονος τεχνικός παρότι το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό δεν ήταν νικηφόρο τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν και πως ακόμα και η ισοπαλία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως αυτή του Αγρινίου είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς έχει πλέον στη διάθεσή του δύο σχεδόν εβδομάδες για τον επόμενο αγώνα που είναι στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Ενας Αστέρας, που με νέο προπονητή πλέον τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο αντί του Μάκη Χάβου, παραμένει μετά τους τέσσερις πρώτους αγώνες της σεζόν χωρίς βαθμό και βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, απόντες από την προπόνηση ήταν ο Τσουράκης λόγω ίσως, καθώς και ο Στανισάβλιεβιτς μετά την αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οσον αφορά το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις -στις οποίες ο Πλατανιάς επιστρέφει εν όψει χειμερινής περιόδου αφήνοντας τις απογευματινές- ενώ το Σάββατο θα γίνει το φιλικό με τον Κισσαμικό στο Μάλεμε.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad