Παράσχος: “Χτυπάμε” τον Ράσμουσεν και θα ξέρουμε ως τη Δευτέρα!

Πλατανιάς | 22 Ιαν 2016, 22:35

Υπέρ του δέοντος αποκαλυπτικός προέκυψε να είναι ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις τις οποίες παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ο τεχνικός του Πλατανιά αποκάλυψε ότι η ομάδα του "παλεύει" για τη μεταγραφή του Ράσμουσεν και πως σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα, μέρα που ο Πλατανιάς αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο τεχνικός του Πλατανιά ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του και για το αν έχει “κολλήσει” η μεταγραφή του Μπουρσέλη και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: «Γι’ αυτό συγκεκριμένα δεν μπορώ να σας απαντήσω. Υπάρχει όμως κινητικότητα για τον Δανό. Ισως, μέχρι την Κυριακή, το αργότερο τη Δευτέρα να έχουμε κάποιο νέο».

Για το αν εξετάζεται άλλη λύση εκτός του Ράσμουσεν, είπε: «Βλέπουμε κάποιους παίκτες αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαι ικανοποιημένος. Πολλοί παίκτες που έχω δει μέχρι στιγμής δεν με έχουν ικανοποιήσει και βασικά είναι ότι δεν έχουν συμμετοχές. Είναι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές και το εξάμηνο αυτό, το να έκαναν μόνοι τους προπόνηση, δεν νομίζω ότι μπορείς να μπεις απευθείας σε μια ομάδα… Θα χρειαστείς πάρα πολύς χρόνος για να τον επαναφέρεις (αυτόν τον παίκτη) και τα παιχνίδια είναι λίγα… Ετσι, αν σε περίπτωση δεν πραγματοποιήσουμε μία μεταγραφή όπως του Δανού, καλό είναι να μείνουμε όπως είμαστε».

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Δεν θα το κρύψω ότι πάμε για να κερδίσουμε, παρόλο που έχουμε την απουσία του Ράμος, ένα παιδί το οποίο βρίσκεται σε φόρμα. Δυστυχώς θα λείψει εξαιτίας της 4ης κίτρινης κάρτας που δέχτηκε και δεν θα παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όμως είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό το δείχνουμε σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ψυχολογία μας, όντως, είναι πάρα πολύ ανεβασμένη και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την παρουσία του στο μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου: «Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους του “Γαλανόλευκου Φάρου” που μου έκαναν αυτή την τιμή. Μου θύμισαν μάλιστα γεγονότα για τη συμμετοχή που είχα πριν από 35 περίπου χρόνια στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Δανία… Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί τους βλέπω μόνιμα στην εθνική ομάδα, είναι άνθρωποι που και στις καλές και στις κακές στιγμές είναι δίπλα στην εθνική ομάδα και την βοηθούν με τόσο σθένος και πάθος. Μακάρι να μπορούσαν να βρεθούν κι άλλοι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αυτό το μουσείο για το οποίο δεν το ήξερα ότι υπάρχει στα Χανιά και όλα όσα είδα εδώ μέσα, με συγκίνησαν πραγματικά πάρα πολύ. Μακάρι ανάλογα μουσεία να δημιουργηθούν και σ’ άλλες πόλεις και ιδιαίτερα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και να βρεθούν κι άλλοι μιμητές όπως είναι οι άνθρωποι του “Φάρου”. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, συγκινήθηκα και μιας κι έμαθα το στέκι τώρα εδώ, θα έρχομαι πλέον τακτικά και θα επισκέπτομαι τους ανθρώπους».

Για το μέλλον της εθνικής: Χρειάζεται πίστωση χρόνου. Δε νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει τόσο γρήγορα, χρειάζεται υπομονή γιατί θα δημιουργηθεί μία νέα εθνική ομάδα, με νέα παιδιά κυρίως κι έτσι χρειάζεται υπομονή. Θέλει συμπαράσταση αυτή η ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να παίζει το εθνικό μας συγκρότημα και να υπάρχουν στο γήπεδο 1000 ή 2000 φίλαθλοι».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad