Παράσχος: Μοναδική μας έλλειψη ο αριστερός οπισθοφύλακας

Πλατανιάς | 15 Ιουλίου 2016, 18:22

Ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του στην προετοιμασία αλλά και τις μεταγραφές που έχουν γίνει, με τελευταίες αυτές των Ντιλαβέρ και Λαμπίρη, είναι ο Γιώργος Παράσχος σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο Χανίων κατά την αναχώρηση της αποστολής του Πλατανιά για τη Βουλγαρία.

Ο κ. Παράσχος επέμεινε ότι αν υπάρχει μια έλλειψη αυτή τη στιγμή, «είναι αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα όπου κοιτάμε να μπορέσουμε να βρούμε, ακόμα και στη Βουλγαρία που θα είμαστε, αυτόν τον παίκτη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πλατανιά είναι οι εξής: «Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας θα γίνει στο Πράβετς με πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια. Ειδικότερα φέτος θα δώσουμε τέσσερα παιχνίδια τα οποία είναι με τρεις ομάδες Α’ Εθνικής και μία ομάδα, τη Χάποελ, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β’ Εθνική στο Ισραήλ. Το ευχάριστο για μένα είναι ότι μέχρι τώρα, 15 μέρες που δουλεύουμε με τα παιδιά, δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Όλοι τους ανταποκρίνονται πλήρως στο βαρύ πρόγραμμα που υπάρχει και το κυριότερο είναι ότι κλείσαμε και τον επιθετικό ο οποίος ήρθε άμεσα και τον έχουμε πλέον κοντά μας και αν θέλουμε να πούμε ότι έχουμε μια έλλειψη αυτή τη στιγμή, είναι αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα όπου κοιτάμε να μπορέσουμε να βρούμε, ακόμα και στη Βουλγαρία που θα είμαστε, αυτόν τον παίκτη. Αν προκύψει κάτι ιδιαίτερο μπορεί να την κάνουμε (αυτή τη μεταγραφή) αλλιώς θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ακόμα και τον Αύγουστο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πώς θα καλύψουμε αυτή τη θέση».

Για το αν ο παίκτης που θ’ αποκτηθεί για αριστερά θα βοηθάει και από τη θέση του στόπερ: «Δεν μπορούμε να βρούμε, δυστυχώς. Μακάρι να μπορέσουμε να φέρουμε έναν τέτοιο παίκτη για ν’ ανταποκριθεί και στις δυο θέσεις όπως π.χ. ήταν ο Σελίν, που μπορούσε να παίξει και μπακ εκτός από στόπερ. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να βρούμε αυτόν τον παίκτη».

Για τον Λαμπίρη: «Τον δοκιμάζαμε πριν τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα, δηλαδή τον είχαμε εδώ και δυο μήνες, τον αξιολογήσαμε και υπέγραψε. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πάρα πολύ καλά δείγματα και ο χαρακτήρας του είναι πάρα πολύ καλός. Προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, από το Νομό Κοζάνης και το μέλλον γι’ αυτό το παιδί είναι μπροστά του».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας του: «Ναι, είμαι ικανοποιημένος. Το καλό είναι ότι δεν χάλασε ο βασικός μας κορμός και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Νομίζω ότι θα έχουμε περισσότερες επιθετικές λύσεις και κατά τη γνώμη μου θα γίνουμε πολύ πιο πιεστικοί απ’ ό,τι ήμασταν στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Δηλαδή, θα μπορούμε να τρέξουμε, να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο γιατί αυτοί οι επιθετικοί που έχουμε, νομίζω ότι μπορούν ν’ ανταποκριθούν και σε αυτά τα στοιχεία. Δεν θ’ αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είχαμε δουλέψει (πέρσι) πάνω σε δυο συστήματα και σε κάποια, πολύ λίγα παιχνίδια αλλάξαμε κι ένα τρίτο και νομίζω ότι πάλι κι εκεί θα στηριχθούμε και θα δουλέψουμε».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad