Παράσχος: Η συνέχεια χωρίς άγχος για μας…

Πλατανιάς | 13 Φεβ 2016, 22:00

Ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα, με τη νίκη της ομάδας του αλλά και με την εμφάνιση παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος που ευχήθηκε καλή συνέχεια και κουράγιο στον Πανθρακικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όσο για την ομάδα του, είπε πως η συνέχεια θα είναι χωρίς άγχος τονίζοντας και πάλι ότι στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πλατανιά:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ αποφασιστικός, γιατί έπαιζε ίσως ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή. Ξεκινήσαμε άσχημα με αρκετά λάθη και ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί στο δοκάρι του Ηλιάδη, αν είχε μπει, δεν ξέρω τι εξέλιξη μπορεί να είχε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που γλιτώσαμε εκείνη τη φάση, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Σελίν και από εκεί και πέρα ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ενώ μας δημιουργήθηκαν πολλοί χώροι, αντίθετα με προηγούμενα παιχνίδια, στην τελική μας πάσα μονίμως κάναμε κάποιο λάθος και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα από το δεύτερο γκολ. Η συνέχεια για μας θα είναι χωρίς άγχος, έχουμε παιχνίδια με περίπου ισάξιους αντιπάλους και θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Στον Πανθρακικό εύχομαι καλή συνέχεια και κουράγιο».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad