Παράσχος για πλέι οφ και Ευρώπη: Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται

Πλατανιάς | 19 Μαρτίου 2016, 22:07

Με τη φράση, «οι 35 βαθμοί μας δίνουν κάποιες αμυδρές ελπίδες για να μπορέσουμε στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, αν είναι δυνατόν, να κάνουμε το απόλυτο των νικών και από και πέρα ό,τι βγει», σημειώνοντας επιπλέον ότι «στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται», ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε τις απόψεις του για το πώς... διαμορφώνεται η κατάσταση στον Πλατανιά μετά το νέο, απίστευτο "διπλό" στη Βέροια, αναφορικά με τα πλέι οφ.

Αυτό που έχει σημασία από τον Γ. Παράσχο είναι ότι… έλαμπε από ευτυχία και πώς άλλωστε θα μπορούσε να μην ίσχυε κάτι τέτοιο, με μία τόσο μεγάλη νίκη για τον Πλατανιά! 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε είναι τα εξής: 

«Συγχαρητήρια καταρχήν στα παιδιά. Για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας μπορέσαμε και κερδίσαμε, μετά τον Λεβαδειακό και την Βέροια. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είχαμε άγχος και πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ομάδα μου ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένη και ειδικότερα στο α’ ημίχρονο όπου εκτός απ’ το γκολ που πετύχαμε, νομίζω ότι αν είχαμε λίγο καθαρό μυαλό στην τελική μας προσπάθεια, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε αυξήσει και το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μας πίεσε ιδιαίτερα, αλλά εμείς είχαμε καλή συγκρότηση στην άμυνα μας. Δε νομίζω ότι μας έκανε κλασικές ευκαιρίες. Εμείς παρότι βρήκαμε ανοιχτούς χώρους δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτό και έτσι να μπορούσαμε να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ για να ηρεμούσαμε.

Κρατάμε τη νίκη… Οι 35 βαθμοί μας δίνουν κάποιες αμυδρές ελπίδες για να μπορέσουμε στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, αν είναι δυνατόν, να κάνουμε το απόλυτο των νικών και από και πέρα ό,τι βγει. Εύχομαι στη Βέροια καλή συνέχεια».

Για το αν η νίκη δημιουργεί βλέψεις για μια θέση στα πλέι οφ: «Σίγουρα κοιτάμε λίγο πιο ψηλά και από και πέρα, πού θα μας βγάλει… Ίσως λίγο καθυστερήσαμε. Αν είχαμε ακόμα τρεις βαθμούς θα μπορούσαμε να ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση, αλλά από κει και πέρα στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Βλέπουμε»…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad