Παράσχος για Μονεμβασιώτη: Εκανε και τον προπονητή!

Super League 1 18 Μαρτίου 2021, 16:42

Εξηγήσεις για το τι έγινε και παρεξηγήθηκε με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ο οποίος έκανε δηλώσεις σε βάρος του έδωσε ο Γιώργος Παράσχος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, παρουσιάζοντας την πραγματικότητα σχετικά με τα όσα βίωσε στον Απόλλωνα. Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται από τον ίδιο ότι δεν άντεξε μετά από αυτή την συμπεριφορά που αντιμετώπιζε στην ομάδα, αποφασίζοντας να πάρει το καπελάκι του και να φύγει…

Μεταξύ άλλων είπε ότι, «μετά το ματς με τη Λαμία (ο Μονεμβασιώτης) μπήκε στα αποδυτήρια τα έκανε λαμπόγιαλο! Και τι δεν είπε, στημένους τους είπε… Το τελειωτικό ήταν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπου έδινε οδηγίες, δεξιά – αριστερά πήγαινε και έκανε τον προπονητή! Κάποια στιγμή φώναξε ”κάνε καμιά αλλαγή, ξύπνα”! Λέει ψέματα ότι έφυγα επειδή έφυγε ο Κασναφέρης, δεν ξέρει πώς να δικαιολογηθεί… Είναι αδιόρθωτος. Ηθελε να υπογράψω εδώ και τώρα σε αυτή την κατάσταση και γι’ αυτό ήθελα να πάρω το καπελάκι μου και να φύγω. Στον Απόλλωνα ασχολούνται μόνο με τον προπονητή, εδώ έκαναν θέμα για το πώς κατέβασα την ομάδα με την ΑΕΚ. Με αγανάκτηση μιλάω… Και τον Δεκέμβριο χτύπησε ο Βιτλής το παιδί, του ζητήσαμε ένα αριστερό μπακ και δεν μας το πήρε και κατά τ’ άλλα μπορεί και μιλάει ο άνθρωπος, τι να πεις…  Ο πόνος είναι ότι έφυγα εγώ και ότι δεν με έδιωξε εκείνος. Το αποκορύφωμα είναι ότι μου έστειλε και εξώδικο, αν έχει πρόβλημα με 20.000 ευρώ να του τα δώσουμε και αυτά».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad