Παράσχος για κλήρωση: Θετικό αποτέλεσμα με Παναθηναϊκό θα μας βοηθήσει

Πλατανιάς | 20 Ιουλ 2016, 12:55

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του athlitiko, με δήλωσή του ο Γιώργος Παράσχος επιβεβαιώνει την ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις του Πλατανιά σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Την 1η αγωνιστική παίζουμε με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς εκτός από τους βαθμούς, θα τονώσει και ψυχολογικά τους παίκτες», αναφέρει χαρακτηριστικά -από το Πράβετς- ο τεχνικός του Πλατανιά.

Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Συγκριτικά με πέρυσι που η αρχή για μας ήταν πάρα πολύ δύσκολη, φέτος η κλήρωση είναι πιο ικανοποιητική. Ξεκινάμε με δύο ματς στην έδρας μας και αυτό είναι σημαντικό. Την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς εκτός από τους βαθμούς, θα τονώσει και ψυχολογικά τους παίκτες. Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα σε ένα -θεωρώ- πιο δυνατό πρωτάθλημα. Εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να έχουμε στο παιχνίδι μας, τη διάρκεια που είχαμε και στον περσινό μαραθώνιο».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad