Παράσχος: Ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για εμάς

Πλατανιάς | 19 Ιανουαρίου 2016, 1:16

Πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι ο Πλατανιάς έγινε η πρώτη ομάδα φέτος στη Σούπερ Λιγκ που... φρενάρει τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος μοίρασε πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Όπως είπε ο κόουτς του Πλατανιά: «Ξεκινώντας θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό έδωσαν ό,τι μπορούσαν για να πάρουν έστω αυτόν τον ένα βαθμό. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Χάσαμε ευκαιρίες και εμείς αλλά και ο Ολυμπιακός. Έγινε ένα πάρα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και ίσως εμείς κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο προσέξαμε λίγο περισσότερο την άμυνα μας, ο Ολυμπιακός μας πίεσε πάρα πολύ και ειδικότερα με την αλλαγή του Φορτούνη. Εκεί πιστεύω εγώ ότι έγινε καλύτερος ο Ολυμπιακός, είχε καλύτερη κυκλοφορίας στο γήπεδο. Ο Φορτούνης πήρε πολλές ατομικές προσπάθειες κι εξάλλου ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ. Αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ θετικό για εμάς και θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για την εμφάνιση που ήταν πολύ καλή και αν αλλάζει προς το καλύτερο την ψυχολογία της ομάδας του: «Νομίζω ότι ο Πατανιάς δεν έκανε τόσο άσχημα παιχνίδια. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, από κει και πέρα τα παιχνίδια μας συμπεριλαμβανομένων και του Κυπέλλου, η ομάδα αυτή έχει έναν ρυθμό και τα χτυπάει όλα στα ίσια. Θα ανέβει περισσότερο η ψυχολογία μας γιατί όταν παίρνεις ένα “Χ” από τον Ολυμπιακό και ο οποίος το φέρνει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, σίγουρα μετά και τα παιδιά αισθάνονται πολύ καλύτερα. Νομίζω ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα δούμε ξανά τον Πλατανιά ανταγωνιστικό και καλό. Ήμασταν πάρα πολύ πειθαρχημένοι και τα παιδιά ό,τι δούλεψαν αυτή την εβδομάδα, το έβγαλαν 100% στο γήπεδο».

Για το αν αυτή η ισοπαλία είναι μια δικαίωση για τον Πλατανιά γιατί και σε άλλα παιχνίδια άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο αλλά δεν τα κατάφερνε: «Σε αυτό θα συμφωνήσω, κάναμε πάρα πολλά καλά παιχνίδια, δυστυχώς μας έλειψε η τύχη και πολλές φορές έφταιγε η αστοχία γιατί δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Σήμερα πιστεύω όμως ότι η τύχη ήταν κοντά μας».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad