Παράσχος: Ενα καλό αποτέλεσμα σε μια πολύ δυνατή και σκληρή έδρα

Πλατανιάς | 25 Σεπτεμβρίου 2016, 12:00

Ευχαριστημένος από το ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος, που σχολίασε μεταξύ άλλων ότι το παιχνίδι έγινε σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο.

«Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και ένα βαθμό σε μια πολύ δυνατή και σκληρή έδρα. Ξέραμε ότι αν δεχόμασταν γκολ από τον ΠΑΣ τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μας γι’ αυτό και κινηθήκαμε πολύ προσεκτικά στην άμυνά μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, το κρατήσαμε και από εκεί και πέρα να πετύχουμε κάποιο γκολ», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παράσχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Χωρίς καμιά δικαιολογία νομίζω ότι με αυτόν τον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ δύσκολο να γίνει παιχνίδι ποιότητας. Δυστυχώς, δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν δυνατότητες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αναλώθηκαν σε ολόκληρο το ματς, στα 94 λεπτά που κράτησε το παιχνίδι, σε πολύ δυνατές μονομαχίες, αν και το άφησε και λίγο ο διαιτητής να ξεφύγει το παιχνίδι.

Μπορούμε να διακρίνουμε στο παιχνίδι δυναμισμό και πολύ τρέξιμο, αλλά νομίζω ότι έλειψε η ποιότητα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και ένα βαθμό σε μια πολύ δυνατή και σκληρή έδρα. Ξέραμε ότι αν δεχόμασταν γκολ από τον ΠΑΣ τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μας γι’ αυτό και κινηθήκαμε πολύ προσεκτικά στην άμυνά μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, το κρατήσαμε και από εκεί και πέρα να πετύχουμε κάποιο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και να πετύχει τους στόχους του».

Δηλώσεις από passports.gr.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad