Παράσχος: Είναι διαιτησίες αυτές; Κρίμα για το ποδόσφαιρό μας…

Πλατανιάς | 15 Οκτωβρίου 2016, 20:49

Ο διαιτητής... εργαλείο από την Σπάρτη, Σελίμος, μονοπώλησε το ενδιαφέρον στις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου. Σεβασμός στην άποψη ενός ανθρώπου που έχει φάει με το κουτάλι τη ζωή του στα γήπεδα.

Είναι χαρακτηριστική η επισήμανση του Παράσχου ότι, «τα μηνύματα όλης της εβδομάδας δυστυχώς επαληθεύτηκαν», όπερ σημαίνει ότι στον Πλατανιά όλες αυτές τις μέρες “περίμεναν” ουσιαστικά όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Τρίπολη!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Πλατανιά έχουν ως εξής: «Είναι από τις σπάνιες φορές που μιλάω για τη διαιτησία αλλά νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι έπαιξε η διαιτησία. Τόσο του διαιτητή όσο και των βοηθών. Τι ν’ αναφέρω ρε παιδιά, τις φάσεις… Στο 2ο λεπτό μας κόβει με οφ σάιντ, το πέναλτι του Γιακουμάκη, την αδικαιολόγητη αποβολή του Στάθη… Ακόμα και η πρώτη κάρτα του Στάθη άμα το δείτε στο βίντεο δεν υπάρχει ούτε κάρτα ούτε τίποτα. Απέναντι σε μια ομάδα που είχε φοβερό άγχος, νομίζω ότι στο α’ ημίχρονο εκτός από τη φάση του Μάσα δεν μπόρεσαν να μας κάνουν άλλη ευκαιρία. Νομίζω ότι όσο πήγαινε το παιχνίδι κι όσο περνούσαν τα λεπτά και βάραιναν τα πόδια των παικτών του Αστέρα θα γινόταν (το παιχνίδι) πάρα πολύ ανοικτό και θα μπορούσαμε κιόλας να κερδίσουμε! Δυστυχώς με την αποβολή κι από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες το παιχνίδι γύρισε κι έτσι υπεστήκαμε μία ήττα η οποία πραγματικά δεν την αξίζουμε».

Για τη φάση που φωνάζει ο Αστέρας για πέναλτι: «Εντάξει… ευχαριστώ πολύ. Μετά το 1-0, όντως, μπορούσε να το δώσει, ένα πέναλτι. Από εκεί και πέρα όμως έγιναν πιο μπροστά οι φάσεις. Ας γινόταν το αποτέλεσμα… 0-1 και θα σας έλεγα εγώ μετά αν θα έδινε το πέναλτι ή δεν θα το έδινε! Τι να το κάνουμε ρε παιδιά, αυτές δεν είναι διαιτησίες. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρό μας. Τα μηνύματα όλης της εβδομάδας δυστυχώς επαληθεύτηκαν. Αυτά θέλω να πω, γεια σας!».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad