Παράσχος: Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον επιθετικό

Πλατανιάς | 4 Ιουλίου 2016, 22:02

Την παραδοχή ότι ο Πλατανιάς έχει ξεκινήσει ήδη την προεργασία για την ενίσχυσή του στη θέση του επιθετικού μετά το "αντίο" του Ανγκούλο επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος.

«Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα με τον Ανγκούλο και δεν βλέπω ότι μπορεί να γυρίζει, επιβάλλεται από εκεί και πέρα και μάλιστα σύντομα να βρούμε παίκτη. Βρήκαμε ήδη παίκτες και ο στόχος είναι να μπορέσουμε να τελειώσουμε τις διαπραγματεύσεις και να φέρουμε αυτό τον παίκτη όσο το δυνατόν πιο σύντομα», είναι το σχόλιο που του πολύπειρου τεχνικού.

Ακόμα, ο Γ. Παράσχος ρωτήθηκε για τις μεταγραφές που έγιναν πολύ γρήγορα και εξέφρασε την ικανοποίησή του, ενώ τόνισε ότι αυτό που θα τον χαροποιήσει, είναι η ομάδα να παίξει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Γ. Παράσχο είναι οι εξής: «Αυτό πρωτίστως που θέλουμε είναι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, όπως είχαμε όλη την προηγούμενη σεζόν. Δεν είχαμε τραυματισμούς και τελειώσαμε το πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες. Πιστεύω ότι αν πρέπει να αλλάξουμε κάτι, αυτό είναι να μην έχουμε την κλήρωση που είχαμε τουλάχιστον πέρσι. Θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να μπορέσουμε να μπούμε  καλύτερα στο πρωτάθλημα. Η δουλειά μας έχει αρχίσει από την περασμένη Τετάρτη και ευτυχώς, λίγο έως πολύ, έχω όλα τα παιδιά στη διάθεσή μου. Εάν έχουμε κάποιες ελλείψεις, αυτές είναι σε δύο θέσεις, του σέντερ φορ και του αριστερού μπακ όπου ψάχνουμε παίκτες. Το ευχάριστο για μένα ως προπονητή είναι ότι ξεκινάμε με όλα τα παιδιά, δεν θα μείνει κανείς πίσω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και από κει και πέρα πιστεύουμε η χρονιά να είναι πάρα πολύ καλή όπως πέρσι, με καλό ποδόσφαιρο και με μία σταθερότητα όπως είχαμε όλη την προηγούμενη χρονιά».

Για τις δύο ακόμα μεταγραφές που απομένουν: «Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα με τον Ανγκούλο και δεν βλέπω ότι μπορεί να γυρίζει, επιβάλλεται από εκεί και πέρα και μάλιστα σύντομα να βρούμε παίκτη. Βρήκαμε ήδη παίκτες και ο στόχος είναι να μπορέσουμε να τελειώσουμε τις διαπραγματεύσεις και να φέρουμε αυτό τον παίκτη όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Από κει και πέρα θα μας μείνει η θέση του αριστερού μπακ, όπου πιστεύω ότι και εκεί θα το ψάξουμε».

Για το αν ο βασικός στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία: «Ναι, πάντοτε, έτσι ξεκινάμε, κατ’ αυτό τον τρόπο. Πιστεύω εξάλλου ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Όλες οι ομάδες, λίγο έως πολύ ενισχύονται παρότι το μεταγραφικό παζάρι δεν έχει αρχίσει, δεν είναι ακόμα στο φόρτε του. Από εκεί και πέρα όμως ειδικότερα οι μεγάλες, οι πρωτοκλασάτες ομάδες έχουν αρχίσει και ενισχύονται παρά πολύ και νομίζω, είναι και μία τακτική αυτή των προέδρων να αφήνουν όσο το δυνατόν τον καιρό να περνάει και να πέφτουν οι τιμές. Θα δείτε όμως και τις μικρομεσαίες ομάδες να ενισχύονται παρά πολύ. Η δική μου φιλοσοφία ως προπονητής είναι να καλύπτουμε όσο το δυνατόν με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε τον κόσμο. Σίγουρα είναι και το αποτέλεσμα στη μέση αλλά εγώ πρωτίστως δίνω σε αυτό βάση και πιστεύω ότι όπως το επιθετικό πνεύμα μας διέκρινε όλη την περασμένη σεζόν, έτσι θα μας διακρίνει και φέτος».

Για το ότι η ομάδα έκανε… φουριόζα τις μεταγραφές της: «Φουριόζα; Έγινε πάνω από όλα για να τελειώνουμε πιο γρήγορα. Ήθελα από την πρώτη μέρα που ήρθαμε να είναι όλα τα παιδιά, να έχουμε κλείσει τις μεταγραφές μας για να ‘μαστε όλοι μαζί. Δε νομίζω με το μπάτζετ που έχουμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό για μας ότι πράξαμε πολύ γρήγορα».  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad