Παράσχος: Είμαι ευχαριστημένος. Θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια

Πλατανιάς | 9 Ιαν 2016, 20:34

Θετικά κρίνει ο Γιώργος Παράσχος την ισοπαλία στο Περιστέρι. Αναφερθείς για το γκολ που δεν ήρθε σε ένα νέο παιχνίδι για την ομάδα του είπε χαρακτηριστικά: «Εχουμε... μια γκαντεμιά! Εκεί που χτυπάει δοκάρι και έξω, ας πάει και μια φορά… δοκάρι και μέσα!».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ξεκινώντας, ο κόουτς του Πλατανιά είπε: «Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για μας. Πιστεύω ότι αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο όπου μας αιφνιδίασε ο Ατρόμητος και ο οποίος μπορούσε να είχε προηγηθεί με το δοκάρι και τις ευκαιρίες που είχε, από ‘κει και μετά μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι, ισορροπήσαμε και μπορώ να πω ότι ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εμείς τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Έτσι όπως φάνηκε στο παιχνίδι, όποια ομάδα κατάφερνε να προηγηθεί, αυτή θα κέρδιζε κιόλας. Εμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος από τη διάρκεια που είχαν τα παιδιά γιατί μην ξεχνάτε ότι μέσα σε έξι μέρες δώσαμε τρία παιχνίδια, εν αντιθέσει με τον Ατρόμητο που δεν έπαιξε στη Λιβαδειά και παρουσιάστηκε πιο φρέσκος. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι με αυτή τη συνέπεια που μας διακρίνει και τη σοβαρότητα που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι θα πάμε καλύτερα, παρά το δύσκολο πρόγραμμα το οποίο έχουμε. Εύχομαι στον Ατρόμητο καλή συνέχεια και στο… επανιδείν εν όψει Τρίτης για το τρίτο παιχνίδι του Κυπέλλου».

Για το γκολ που δεν ήρθε σε ένα ακόμη παιχνίδι και τη μεταγραφή του επιθετικού: «Το έχουμε δρομολογήσει ψάχνοντας εναγωνίως παίκτη γι’ αυτή τη θέση, αλλά από κει και πέρα ρε παιδιά έχουμε και μια γκαντεμιά… Εκεί που χτυπάει δοκάρι και έξω, ας πάει και μια φορά… δοκάρι και μέσα! Δεν μας κάνει μια φορά το κέφι η μπάλα. Αυτό είναι το άσχημο. Δυστυχώς δεν μας πηγαίνει τίποτα καλά, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει το ποδόσφαιρο». 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad