Παράσχος: Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα, θα δούμε…

Πλατανιάς | 21 Μαρτίου 2017, 0:39

"Μετρημένος" παρουσιάστηκε στα λόγια του ο Γιώργος Παράσχος για το στόχο των πλέι οφ, επισημαίνοντας τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του. «Εκεί που έχουν φτάσει τα παιδιά την ομάδα είναι μεγάλη επιτυχία και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Βλέπουμε και κάνουμε... Τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε όμως να δώσουμε είναι πάρα πολύ δύσκολα», ήταν το σχόλιο από τον τεχνικό του Πλατανιά.

Σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ηρακλής καταρχήν για την τιμητική πλακέτα που μου παρέδωσε και ειδικότερα ο παλιός μου συνεργάτης, ο Σάκης Παντελίδης. Του εύχομαι μέσα από την ψυχή μου γιατί είναι νέος προπονητής και έχει απεριόριστα προσόντα, να συμπληρώσει κι αυτός 500 συμμετοχές.  Από εκεί και πέρα, ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με τη Βέροια, λίγο πολύ τα αντιμετωπίσαμε και με τον Ηρακλή. Αποφασισμένοι αντίπαλοι, που ξέρουν ότι παίζουν την κατηγορία, αυτές οι ομάδες δίνουν και την ψυχή τους μέσα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε. Νομίζω μάλιστα ότι ο Ηρακλής ήταν καλύτερος απ’ ό,τι η Βέροια, έπαιξε πολύ ανοικτά και δεν κρύβω ότι κάπου φοβηθήκαμε μη χάσουμε κιόλας το παιχνίδι. Στο τελευταίο 20λεπτο επιβάλλαμε το παιχνίδι μας και εκεί μέτρησαν και οι δυνάμεις μας ως ομάδα. Ημασταν πολύ πιο φρέσκοι και καλοί κι έτσι πήραμε ένα δύσκολο “τρίποντο” που μας αφήνει κάποιες ελάχιστες πιθανότητες ώστε να κυνηγήσουμε μία καλύτερη θέση από αυτή που έχουμε».

Για την 6η θέση του Πλατανιά και το στόχο των πλέι οφ: «Το πρόγραμμά μας είναι πάρα πολύ δύσκολο και από εκεί και πέρα θα δούμε… Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου φτάσουμε. Εκεί που έχουν φτάσει τα παιδιά την ομάδα είναι μεγάλη επιτυχία και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Βλέπουμε και κάνουμε… Τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε όμως να δώσουμε είναι πάρα πολύ δύσκολα. Σίγουρα, υπάρχει ένα τεράστιο κίνητρο για τα παιδιά κι επειδή υπάρχουν και μεγάλοι αντίπαλοι μπροστά μας, το κίνητρο είναι ακόμα πιο έντονο. Πιστεύω να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα μας. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς, απλά αυτό που μας προβληματίζει είναι οι κάρτες που έχουμε φορτωθεί και πρέπει να το προσέξουμε».

Για το μυστικό της επιτυχίας του φετινού Πλατανιά: «Πάνω απ’ όλα υπάρχει μια οικογένεια. Αυτή η ομάδα βασίζεται καθαρά στο ότι έχει ομοιογένεια. Δεν έχει τους αστέρες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα. Εχουμε το σύνολο. Και χίλιες φορές για έναν προπονητή να έχει ένα πολύ καλό σύνολο παρότι μεμονωμένα να έχει 3-4 παίκτες, ρολίστες, που μπορεί ν’ αλλάξουν τη ροή ενός παιχνιδιού. Ο,τι κάνει αυτή η ομάδα οφείλεται σε αυτή τη συνοχή που έχει και στο καλό κλίμα, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των παιδιών είναι άψογη. Δουλεύουμε χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Εχουμε μια διοίκηση που μπορεί και μας στηρίζει σε οποιαδήποτε πρόβλημα κι αν έχουμε κι έτσι βαδίζουμε. Μακάρι αυτό το κλίμα να το έχουν κι άλλες ομάδες, που πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να το δημιουργήσεις».

 

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad