Παράσχος: Δύο μεταγραφές ακόμα και είμαστε πλήρεις

Πλατανιάς | 14 Ιουλίου 2017, 21:14

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του Μαν. Μαθιουλάκη κινήθηκε και ο Γιώργος Παράσχος. Σύμφωνα με τον τεχνικό του Πλατανιά, ζήτημα για την ομάδα του είναι να "δέσει" όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον Γ. Παράσχο έχουν ως εξής: «Ας ξεκινήσουμε από αυτά που είπε ο πρόεδρος. Πιστεύω ότι το 80% του δυναμικού της ομάδας μας έχει καλυφθεί. Αυτό είναι το ευχάριστο για μένα, αν και κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια αυτή την εβδομάδα ούτως ώστε να έρθουν αυτά τα παιδιά και να πάμε στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια και στις προπονήσεις στη Βουλγαρία, έχοντας τουλάχιστον ένα δυναμικό που θα αποτελείται από 25-26 παίκτες, μαζί με τους τερματοφύλακες. Το κατορθώσαμε κι έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο άνετα την προετοιμασία μας, δίνοντας σε όλα τα παιδιά παιχνίδια στα πόδια τους ώστε να τους δούμε καλύτερα. Φέτος έχουμε μια πολύ δύσκολη δουλειά… Χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσπάθεια και από μένα και γενικότερα από το τιμ των συνεργατών μου, αλλά από εδώ και πέρα, τα παιδιά που ήρθαν, το θέμα είναι να μπορέσουν να προσαρμοστούν όσο μπορούν πιο γρήγορα και να μπορέσουμε να κάνουμε ένα αξιόλογο σύνολο για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι από την 1η αγωνιστική. Δυστυχώς, μας έφυγε όλος ο κορμός και γι’ αυτό λέμε ότι χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσπάθεια απ’ όλους. Μπορώ να σας πω ότι από θέμα δουλειάς τουλάχιστον τα πρώτα δείγματα από διάθεση των παιδιών, ειδικότερα των καινούργιων και η προσαρμογή τους με ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και πολύ καλοί επαγγελματίες και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, εκτός των 10: «Αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένας επιθετικός, κυρίως ακραίος και από εκεί και πέρα, αν μπορούμε να βρούμε, ένα οκταροδεκάρι ή έστω εξαροοκτάρι. Μετά θα είμαστε πλήρεις. Αν μπορέσουμε τώρα να αυτοματοποιήσουμε ορισμένες συνεργασίες των παικτών όπως είχαμε πέρσι και πρόπερσι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θα είναι ευτύχημα για μένα. Πιστεύω όμως ότι μέσα από τη δουλειά θα μπορέσουμε να το κατορθώσουμε, όπως το κατορθώσαμε όλα αυτά τα χρόνια».

Για το αν τον “φοβίζουν” οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ και πώς σχολιάζει την έλευση αρκετών ξένων παικτών: «Ξέρετε λίγο πολύ ότι η δική μου τακτική είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Από τη στιγμή που επιζητήσαμε κάποιους Ελληνες και δεν μπορούσαμε να τους πάρουμε -αν κι ήταν πάρα πολύ λίγοι γιατί στις θέσεις που θέλαμε δεν μπορούσαμε να βρούμε τους απαραίτητους παίκτες- αναγκαστήκαμε να στραφούμε σε ξένους. Τι να κάνουμε τώρα… Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι αναπόφευκτο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Για τις αλλαγές, είπαμε ότι χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και δουλειά για να μπορέσουμε ν’ αποκτήσουμε την απαραίτητη συνοχή σαν ομάδα».

Για το αν ο Πλατανιάς θα μπορέσει του χρόνου να παίξει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο: «Αυτό είναι σίγουρο. Από εκεί και πέρα, αν μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια εικόνα όπως τα 2 προηγούμενα χρόνια θα είναι ευτύχημα για μένα και αυτό επιζητώ. Αλλά, το παθητικό ποδόσφαιρο και το να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας με μια και με… μιάμιση επίθεση δεν είναι στη νοοτροπία μου. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Estrella