Παράσχος: Δεν θα επαναληφθεί. Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι

Πλατανιάς | 3 Ιανουαρίου 2016, 19:33

Πικραμένος για την άσχημη εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός του Πλατανιά είπε ότι το 0-3 είναι ένα πολύ βαρύ σκορ για την ομάδα του αποδίδοντας την ήττα στα λάθη των παικτών του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γ. Παράσχος δήλωσε σίγουρος ότι ο Πλατανιάς δεν θα ξαναπαίξει τόσο άσχημα, λέγοντας αρκετές φορές ότι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν καλύτεροι στην πορεία του πρωταθλήματος.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Σίγουρα δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Το σκορ για μας και ειδικότερα στο γήπεδό μας είναι πάρα πολύ βαρύ. Νομίζω ότι σήμερα η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τα λάθη τα οποία κάναμε. Πολύ σοβαρά λάθη, τα οποία τα πληρώσαμε και η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που το παραμικρό λάθος μπορεί και το εκμεταλλεύεται. Έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Μας πρέσαραν πάρα πολύ καλά στο χώρο του κέντρου και από εκεί και πέρα χάσαμε την μπάλα κι έτσι άλλωστε δημιουργήθηκε το πρώτο γκολ. Επίσης στο δεύτερο, σε μια εύκολη πάσα που μπορούσαμε να είχαμε κάνει, πάλι το εκμεταλλεύτηκαν και μας βρήκαν τελείως ανοιχτούς και έφτασαν στο γκολ.

Στο β’ ημίχρονο, δεν ξέρω αν μας έδωσαν χώρο αλλά από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στην κεφαλιά του Κουλιμπαλί και στο σουτ και μειώναμε ώστε να μπούμε στο παιχνίδι, ίσως άλλαζε κάτι για μας. Από τότε όμως που μείναμε και με 10 παίκτες ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι κι έτσι φτάσαμε και στο τρίτο γκολ, με το σκορ όπως σας είπα, να είναι πάρα πολύ βαρύ…

Στη συνέχεια έχουμε τα παιχνίδια του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι αυτή την εικόνα δεν θα την ξαναπαρουσιάσουμε. Θα παρουσιαστούμε σίγουρα καλύτεροι απ’ ό,τι σήμερα».

Για το αν τα λάθη του Πλατανιά έδειξαν τόσο καλύτερη ομάδα την ΑΕΚ ή η ΑΕΚ είναι απλά καλύτερη ομάδα: «Εντάξει, ότι υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες… Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά, αλλά από εκεί και πέρα και τα τρία γκολ που δεχτήκαμε, ήταν από αντεπιθέσεις και από λάθη που κάναμε στο χώρο του κέντρου ή στην άμυνα. Μπορούσαμε και στο α’ ημίχρονο… Το σουτ που κάνει ο Μιλούνοβιτς, το γλίστρημα του Λούκα που είναι τελείως μόνος… Δηλαδή, από συγκυρίες δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για ν’ αλλάξει κι η ψυχολογία των παιδιών. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε»…

Για το αν επηρέασε τους παίκτες του η διακοπή: «Δε νομίζω. Ολη την εβδομάδα ήμασταν πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις και δεν φαινόταν ότι θ’ αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα προβλήματα».

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα και πού την αποδίδει, τι πιστεύει ότι θα συμβεί στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και τι γίνεται με τις μεταγραφές: «Ψάχνουμε για έναν επιθετικό. Σας έχω πει ότι ψάχνουμε να βρούμε, από εκεί και πέρα όμως οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, το ξέρετε, είναι πάρα πολύ δύσκολες. Τώρα, να βρούμε ελεύθερους παίκτες που στο πεντάμηνο που πέρασε, δεν είχαν καμία συμμετοχή, τι να τους κάνεις… Μέχρι να μπορέσουμε να τους φέρουμε εκεί που θέλουμε, μπορεί να περάσουν και δυο μήνες, να λήξει το πρωτάθλημα. Εμείς ψάχνουμε κάποιον παίκτη που να είναι αγωνιζόμενος για να μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα.

Όσο για τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν για μας, σίγουρα είναι μια πρόκληση γι’ αυτά τα παιδιά… Αν δείτε όμως το παιχνίδι που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αυτή η ομάδα έδειξε ότι τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όλους τους αντιπάλους τους παίζει στα ίσια. Σίγουρα δεν περιμέναμε αυτή την εικόνα και αυτά τα λάθη που σας είπα σήμερα… Πιστεύω να μην ξαναδείξουμε αυτή την εικόνα».

Για το αν θα επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα αυτή η ήττα: «Δε νομίζω. Θα μας ταρακουνήσει λίγο αλλά από εκεί και πέρα…». 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad