Παράσχος: Χάσαμε την ευκαιρία να πάμε για… βόλτα στα Γιάννενα

Πλατανιάς | 26 Ιανουαρίου 2017, 22:06

Στις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στο β' ημίχρονο ώστε να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος. «Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάμε στα Γιάννινα για... βόλτα, δυστυχώς», είναι το σχόλιό του.

Επίσης, ο τεχνικός του Πλατανιά ρωτήθηκε και για τον Γκνιάτιτς, επιβεβαιώνοντας ότι φεύγει από την ομάδα, αλλά όπως είπε δεν θ’ ακολουθήσει άλλος (Στάθης).

Οι δηλώσεις από τον κόουτς του Πλατανιά είναι οι εξής:

«Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν ιδιομορφία και γι’ αυτό είπα στα παιδιά να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας. Αυτό το κατορθώσαμε και νομίζω ότι δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Κάναμε ένα μέτριο α’ ημίχρονο χωρίς να είμαστε ιδιαίτερα επικίνδυνοι απέναντι στην αντίπαλη εστία εν αντιθέσει με το δεύτερο μέρος όπου μπορούσαμε να καθαρίσουμε την πρόκριση. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάμε στα Γιάννινα για… βόλτα, δυστυχώς… Εχουμε ένα παιχνίδι ακόμη όπου για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το 1-0 ή να πετύχουμε κάποιο γκολ θέλει τεράστια προσπάθεια. Είμαι αισιόδοξος, σ’ αυτά τα παιδιά έχω τεράστια εμπιστοσύνη και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε και εκεί».

Για τον Γκνιάτιτς που φεύγει και αν θ’ ακολουθήσει και ο Στάθης: «Ε, τότε να φύγουμε όλοι! Ο ένας θα φύγει, ο άλλος (γελάει)… Ο Γκνιάτιτς πράγματι θα φύγει αύριο, από εκεί και πέρα δε νομίζω να φύγει κάποιος άλλος. Τώρα, αν μπορέσουμε και βρούμε κάποιον παίκτη σ’ αυτή τη θέση, αλλά νομίζω ότι τα περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά. Θα συνεχίσουμε μ’ αυτούς που έχουμε, τι να κάνουμε».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad