Παράσχος: Αυτά τα παιδιά έχουν ψυχή!

Πλατανιάς | 29 Ιανουαρίου 2017, 23:01

Αναμενόμενα... ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος έδωσε... διπλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή και τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν επί της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός του Πλατανιά: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι αν και βρεθήκαμε πίσω από ένα δικό μας λάθος και απέναντι σε μια ομάδα η οποία έδειξε ότι χάνει πολύ δύσκολα. Είναι μια αμυντικογενής ομάδα που ξέρει να παίζει την κόντρα επίθεση. Αυτό που πετύχαμε ήταν να πρεσάρουμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και να μην καταφέρει να βγάλει τις αντεπιθέσεις και όπως είδατε δεν έβγαλαν καμία τέτοια αντεπίθεση ή επίθεση αλλά ό,τι έκαναν ήταν από δικά μας λάθη στο γκολ και στο δοκάρι. Το παιχνίδι ήταν μονότονο, είχαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να διασπάσουμε αυτή την πολυπρόσωπη άμυνα και στο τέλος το καταφέραμε έστω και με το πέναλτι που κερδίσαμε. Τώρα, βλέπουμε το ματς της Τετάρτης στο Κύπελλο και από εκεί και πέρα θα δούμε και το επόμενο ματς στη Λιβαδειά. Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παρά την κούραση -γιατί την Πέμπτη παίζαμε- ανταποκρίθηκαν πλήρως».

Για το πέναλτι του Μανούσου: «Δεν έχω άποψη, δεν το έχω δει, αλλά από εκεί και πέρα, ας μας ευνοήσει κι ένα λάθος υπέρ μας. Οχι όμως ότι δεν δικαιούταν αυτή η ομάδα τη νίκη».

Για την ανατροπή επί της Κέρκυρας κι ότι δείχνει χαρακτήρα ο Πλατανιάς: «Εχει ψυχικά αποθέματα αυτή η ομάδα, πιστεύει στον εαυτό της, τα παιδιά μπορούν και γυρίζουν αυτά τα παιχνίδια, έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και νομίζω ότι αυτό είναι πάρα πολύ καλό και δύσκολο να το πετύχεις. Αυτά τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν ψυχή μέσα τους και κυρίως καθαρό μυαλό. Δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα να έχεις την ηρεμία να αλλάζεις τη μπάλα και να βγάζεις οργανωμένες επιθέσεις. Σήμερα με ικανοποίησε ιδιαίτερα κιόλας που αλλάξαμε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας, παίξαμε και με τους δυο ψηλούς και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού -αν τον δουλέψουμε λίγο περισσότερο- θα βγάλει καλύτερα αποτελέσματα».

Για το ποιος είναι πλέον ο στόχος από εδώ και στο εξής: «Οπου φτάσουμε ρε παιδιά… Οσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το αν ο Πλατανιάς μπορεί ν’ ανταποκριθεί παράλληλα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Πιστεύω ότι μπορεί. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς, που δεν έχουμε και κάτι το ιδιαίτερο, νομίζω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Εχουμε ισάξιους παίκτες που μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε, κάποια παιδιά που θα είναι κουρασμένα».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad