Παράσχος: Αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα στο γκολ

Πλατανιάς | 30 Οκτωβρίου 2016, 22:03

Στην παραδοχή για πρώτη φορά ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ προέβη ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στη Βέροια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Πλατανιά, «πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω και πρέπει να βρούμε πώς θα το κάνουμε αυτό», όπως χαρακτηριστικά είπε σχετικά με την αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει. Σημειώνεται εξάλλου ότι αυτό είναι το έκτο παιχνίδι όπου ο Πλατανιάς μένει στο “μηδέν”!

Σύμφωνα με τον Γ. Παράσχο: «Το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν οι δυνατές μονομαχίες αλλά και τα αρκετά λάθη από τις δυο ομάδες. Περισσότερο και οι δύο κοιτάξαμε τις άμυνες μας, δε νομίζω ότι δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις στις δύο εστίες ενώ ειδικότερα εμείς στο β’ ημίχρονο μπορώ να πω ότι επιθετικά ήμασταν ανύπαρκτοι. Σίγουρα, αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, που πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω και πρέπει να βρούμε πώς θα το κάνουμε αυτό… Φαινόταν πάντως στο παιχνίδι ότι έπρεπε να κάνεις το πολύ μεγάλο λάθος για να μπει κάποιο γκολ, γι’ αυτό και καταλήξαμε στο 0-0. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Βέροια και όσο για μας, να βρούμε κι εμείς μια λύση ώστε να μπορούμε να πετυχαίνουμε ει δυνατόν κάποια γκολ».

Για το ότι η Βέροια είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας: «Ναι, αλλά ήταν ακίνδυνη. Δε νομίζω ότι δημιούργησε ευκαιρίες, απλώς είχε παίκτες στο χώρο του κέντρου που είχαν καλή κατοχή και ήταν καλοί στο ένας εναντίον ενός. Παρότι δηλαδή τους πρεσάραμε, δεν μπορούσαμε ν’ αποκτήσουμε τη μπάλα με τίποτα. Είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ειδικότερα οι τρεις παίκτες του κέντρου».

Estrella