Παράσχος: Αφού πήραμε αυτό το παιχνίδι οι φιλοδοξίες μας ανεβαίνουν

Πλατανιάς | 6 Φεβρουαρίου 2017, 23:21

Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Παράσχος έκανε σχόλιο για την πορεία που διαγράφει η ομάδα του στη Σούπερ Λιγκ και ειδικότερα για το πού μπορεί να φτάσει. Δεν έκανε λόγο για πλέι οφ ή για κάποια συγκεκριμένη θέση αλλά μίλησε συγκεκριμένα για «φιλοδοξίες που ανεβαίνουν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Πλατανιά είναι οι εξής: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, για τη δική μας πορεία για να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Παίρνοντας αυτούς τους βαθμούς σίγουρα οι φιλοδοξίες μας ανεβαίνουν… Είχαμε να παίξουμε απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος έδινε ένα καθοριστικότατο ματς. Μπορώ να πω ότι εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο το άγχος που είχε και αφού ευτυχήσαμε και πετύχαμε πάρα πολύ γρήγορα δύο γκολ από στημένες φάσεις, από εκεί και μετά ήταν πάρα πολύ δύσκολα για τον Λεβαδειακό -“φορτωμένος” με το 2-0 και αυτό το άγχος- να μπορέσει να γυρίσει το παιχνίδι. Παρόλο που του δόθηκε η ευκαιρία με το πέναλτι για να μπει στο παιχνίδι, από εκεί και πέρα όμως πιστεύω ότι δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους ακόμα και όταν παίξαμε με 10 παίκτες στο β’ ημίχρονο για να μπορέσει να ισοφαρίσει. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παρότι παίζαμε με 10 παίκτες για 45 λεπτά και ερχόμενοι από ένα παιχνίδι από 120 λεπτά στα Γιάννενα, μπορέσαμε να σταθούμε όρθιοι και πήραμε αυτούς τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στη Λιβαδειά να μπορέσει να σωθεί γιατί το υλικό της είναι πάρα πολύ καλό και νομίζω κιόλας ότι δεν θα κινδυνέψει, σύμφωνα με τις ομάδες που έχω δει μέχρι σήμερα».

Για την αποβολή του Στάθη και το πέναλτι του Λεβαδειακού: «Ο Στάθης έκανε ένα τάκλιν… Ηταν λίγο παρακινδυνευμένο και μπορούσε να του δείξει τη δεύτερη κίτρινη, όπως κι έγινε. Τώρα για το πέναλτι, τι να σας πω, θα το ξαναδώ»…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad