Παράσχος: Αδικείτε τους εαυτούς σας

Πλατανιάς | 19 Σεπτεμβρίου 2016, 20:11

Την πρώτη προπόνηση για την εβδομάδα που ξεκίνησε πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο Μάλεμε ο Πλατανιάς, ο οποίος έχει... ορίζοντα τον αγώνα στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Οπως κάνει πάντοτε, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στο περιθώριο της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους είπε ότι αδικούν τους εαυτούς τους με να δέχτηκαν αυτά τα δύο γκολ από τον Λεβαδειακό και να μετέτρεψαν μία εύκολη νίκη σε αγχωτική. Παρόλα αυτά, ο 64χρονος τεχνικός δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει μαζί τους για το τι φταίει, τονίζοντας απλά ότι «πρέπει να το δείτε» ενώ τους κάλεσε να είναι προσεκτικοί ώστε να μην ξαναγίνουν τα λάθη που έγιναν, με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ να ακολουθεί στο πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται ότι τα προβλήματα στον Πλατανιά είναι δύο και αφορούν τους Πριντέτα και Γουνδουλάκη. Καταρχήν ο Ουκρανός έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό όπως γίνεται γνωστό μετά την ανάγνωση της μαγνητικής, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι όλη την εβδομάδα εκτός και άρα δεν θ’ ακολουθήσει την αποστολή στα Γιάννενα. Μάλιστα, στην προπόνηση της Δευτέρας ακολούθησε ατομικό. Ο δε Γουνδουλάκης συμμετείχε στην προπόνηση στο μεγαλύτερό της μέρος.

Επίσης, να σημειωθεί ότι προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι μικρότεροι, Σκουλουδάκης και Λαμπίρης.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad