Παράπονα του ΣΕΓΑΣ στην ΕΡΤ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στίβος | 17 Ιουνίου 2021, 19:30

Τα παράπονά του προς την ΕΡΤ εκφράζει μέσω επιστολής ο ΣΕΓΑΣ με αφορμή την προγραμματισμένη τηλεοπτική κάλυψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων.

Για την ακρίβεια το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι προγραμματισμένο να μεταδοθεί από τα διαδικτυακά κανάλια της ΕΡΤ.

Η ομοσπονδία ζήτησε από τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος να επανεξετάσει τη δυνατότητα προβολής των αγώνων από τα ελεύθερα κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3) για να έχουν όλοι οι Έλληνες τη δυνατότητα πρόσβασης στους αγώνες.

Αναλυτικά η επιστολή του ΣΕΓΑΣ…

Κατά τον ΣΕΓΑΣ: «η ΕΡΤ αποτελεί εδώ και δεκαετίες μέσο προβολής και προώθησης όλων των ερασιτεχνών αθλημάτων στη χώρα μας κι έτσι είναι σημαντικό διοργανώσεις σαν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων να προβάλλονται σε κανάλια που έχουν πρόσβαση όλοι οι φίλαθλοι».

Υπενθυμίζουμε ότι μέρος της Ελληνικής αποστολής (που βρίσκεται ήδη στη Ρουμανία) αποτελούν πέντε αθλητές του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος (Γιάννης Νυφαντόπουλος, Κώστας Δουβαλίδης, Ιάσων Θανόπουλος, Χρήστος Φραντζεσκάκης και Δημήτρης Τσίτσος), η Δήμητρα Γναφάκη του ΑΟ Κύδων και η Ηρακλειώτισσα Ειρήνη Βασιλείου.

JoyMachine

Rabona ad