Παράπονα για τη διαιτησία από Τζουμερκιώτη

Χανιά | 14 Μαΐου 2017, 20:17

Για τρεις καθοριστικές φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα έκανε λόγο ο προπονητής της Καλλιθέας Σωτήρης Τζουμερκιώτης στη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για ένα οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο που κατέληξε σε γκολ μετά που σταμάτησε η φάση και για δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι από το σημερινό παιχνίδι, γιατί πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική εμφάνιση της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές κατέβαλαν τρομερή προσπάθεια, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες συγκριτικά με τον αντίπαλο, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν τρεις καθοριστικές φάσεις οι οποίες επηρέασαν κατά πολύ τον σημερινό αγώνα. Αρχικά ένα γκολ που θεωρώ ότι είναι καθαρό και μετέπειτα στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχουν δύο φάσεις που σηκώνονται σε θέση οφσάιντ, συγκεκριμένα ο Σταμόπουλος, οι οποίες κατά την ταπεινή μου άποψη, γιατί ήταν από τη μεριά του πάγκου, δεν ήταν ποτέ. Σαφώς και μας στεναχωρεί πάρα πολύ το αποτέλεσμα γιατί ξέραμε για εμάς ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για το αν θεωρεί σημαντικότερο παράγοντα της ήττας τη διαιτησία: «Όταν μία ομάδα έχει σχεδόν δέκα τελικές φάσεις έναντι τριών του αντιπάλου και υπάρχουν δύο καθοριστικές φάσεις, οι οποίες η μία σημειώνεται γκολ και η άλλη υπάρχει ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι τετ-α-τετ, δεν επηρεάζει ένα παιχνίδι το οποίο είναι ντέρμπι και παίζουν και οι δύο ομάδες την παραμονή τους;  Σαφώς…».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards