Παράπονα για τη διαιτησία από τον Χατζησεβαστό

Γ' Εθνική 16 Μαΐου 2021, 21:02

Στις αποφάσεις του διαιτητή αλλά και την αποβολή του Σαβουϊδάκη στάθηκε ο Γιάννης Χατζησεβαστός για την ήττα της Δαμάστας στη Σούδα.

Ο Χατζησεβαστός έκανε λόγο για οφ σάιντ στο πρώτο και επιθετικό φάουλ στο δεύτερο γκολ του Αρη, αποφάσεις που μαζί με την αποβολή που είχε έρθει στο πρώτο ημίχρονο, καθόρισαν τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Καταρχήν, ευχαριστούμε τον Αρη Σούδας για τη φιλοξενία. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τα παιδιά και τους ανθρώπους. Το μόνο μας παράπονο και ερωτηματικό ήταν η διαιτησία. Θεωρώ  ότι το πρώτο γκολ χωρίς να είμαι 100% βέβαιος, βάσει των λεγομένων από κάποιους που ήταν απ’ έξω, είναι οφ σάιντ. Και το δεύτερο γκολ είναι καθαρό επιθετικό φάουλ. Νομίζω όμως ότι το παιχνίδι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό κρίθηκε σε αυτές τις δύο αποφάσεις αλλά και στην αποβολή. Μία απερίσκεπτη ενέργεια του παίκτη μας σε ένα σημείο του αγώνα το οποίο είχαμε τον έλεγχο και νομίζαμε ότι βάσει της εικόνας αυτής δε θα χάναμε το παιχνίδι.

Για τη συνέχεια που βρίσκει τη Δαμάστα να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή μετά από αυτή την ήττα: «Νομίζω ότι δεν έχει ξεκαθαρίζει τίποτα. Τα πράγματα είναι ρευστά από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και το τέλος θα παίζεται η σωτηρία. Σίγουρα δυσκολεύουν τα πράγματα. Μονόδρομος για ‘μας η νίκη στο επόμενο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που είναι και αυτός διεκδικητής της κατηγορίας.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad